Ford Bronco Sport Nisan Ayı Tanıtımı Öncesi Sosyal Medyaya Sızdı

Ford Bronco Ne Zaman Satılacak?
Ford Bronco Ne Zaman Satılacak?

Ford Bronco Sport, Yeni Ford Bronco Sport Yorumları, 2020 Bronco Sport, 2020 Bronco Ne Zaman Satılacak? Ford Bronco Ne Zaman Satılacak?

Ford Bronco efsanesi geri dönüyor. Yerine aldığı modele göre biraz daha küçük ölçülerle satışa sunulacak. Yeni Ford Bronco fotoğrafları Nisan ayı tanıtımı öncesinde sosyal medya hesaplarında sızdı. Ford Bronco Ne Zaman Satılacak?

Youtube Kanalımız.

Ford Bronco fotoğrafları sızdı. Detaylarının net bir şekilde anlaşıldığı fotoğraflara bakılırsa efsanenin hayranlarını oldukça farklı bir tasarım bekliyor. Tasarım ne olursa olsun ben Bronco’nun geri dönmesinden son derece memnunum. Ford yönetimi de bu konuda kendinden emin açıklamalar yapıyor. 2021 yılında en az 200 bin Ford Bronco satacaklarını söylüyorlar.

Ford Bronco ilk olarak Sport olarak satışa sunulacak. Ford Bronco Sport bu yılın sonunda satışa çıkmış olacak. Ford Bronco’nun satış tarihi içinde 2021 yılının ilk çeyreği işaret ediliyor. Ford Bronco Nisan ayının başlarında düzenlenecek olan New York Uluslararası Otomobil Fuarı’nda sergilenecek. Fuar öncesinde Ford Bronco Sport’un fotoğrafları sosyal medyaya sızdı.

New York Uluslararası Otomobil Fuarı’nın Korona Virüs salgını ile iptal edilip edilmeyeceği şimdilik belli değil. New York Uluslararası Otomobil Fuarı başkanı Mark Scheinberg yaptığı açıklamada fuarı düzenleyeceklerini söylüyor. Bir değişiklik olmazsa Mercedes, BMW ve Audi’nin katılmadığı fuar 8 Nisan’da gazetecilere kapılarını açacak. Cenevre Otomobil Fuarı’nın da son ana kadar düzenlenmesi planlanıyordu. Umarım bu salgın bir an önce daha fazla can kaybı yaşanmadan biter.

Dizel ve Benzin Litre Fiyatı Yeniden 5 TL’li Rakamlara iner mi?

Ford Bronco Ne Zaman Satılacak?

Araba Habercisi Mart 2020 Sayısını Nerelerden Okurum?

Araba Habercisi Dergisi ikinci yılın ikinci sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 15. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz. Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz. Araba Habercisi Dergisi’ni okumak için bir diğer adres ise Dijital Basın web sitesi. Her şey yolunda giderse herkese Nisan sayısı itibariyle bir sürprizim olacak.

[irp posts=”14852″ name=”Araba Habercisi Mart 2020 Sayısı Çıktı! Nerelerden Okuyabilirsiniz?”]

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba