Togg ile aynı paraya satılacak olan Ford’un Avrupalı Elektriklisi Explorer tanıtıldı! Ne zaman satılacak?

Ford Explorer Fiyat Listesi tahmini
Ford Explorer Fiyat Listesi tahmini

Togg ile aynı paraya satılacak olan Ford’un Avrupalı Elektriklisi Explorer tanıtıldı! Ne zaman satılacak? Ford Explorer Fiyat Listesi tahmini.

YOUTUBE KANALIM

Ford’un Amerikan köklerine dayanan ve Avrupa pazarı için tasarlanmış otomobili yeni Explorer crossover, cesur ve ikonik elektrikli otomobil tanıtıldı. Tamamen elektrikli yeni Explorer, tam donanımlı bilgi-eğlence sistemi, 15 inç hareketli ekranı, kablosuz uygulama entegrasyonu ve gelişmiş sürücü yardımı ile iddialı bir dijital deneyim sunacak. Macera severler için tasarlanan Explorer geniş bir akıllı saklama alanına ve özel bir bölmeye sahip. Ayrıca 17 litrelik orta konsolu ile de dizüstü bilgisayar gibi büyük eşyalar için kullanım alanı sunuyor. Explorer, 25 dakikada 1 yüzde 10’dan yüzde 80’e hızlı şarj özelliği şerit değiştirme desteği ve masajlı sürücü koltuğu sayesinde özellikle uzun yolculuklarda ekstra konfor sağlıyor deniliyor.

CHERY TIGGO 8 PRO TESTİMİ İZLE

Ford Model e Avrupa Genel Müdürü Martin Sander, “Explorer, yeni nesil ve heyecan verici Ford elektrikli otomobillerin öncüsü. Amerikan köklerimize sahip, ancak Avrupa’daki müşterilerimiz için Köln’de üretildi. Büyük maceralar için yolculuğa hazır ve müşterilerimizin sürüş sırasında günlük ihtiyaçlarını karşılayacak her şeye sahip” dedi.

Ford, Alman mühendisliğini çarpıcı Amerikan tarzıyla birleştiren cesur ve tamamen elektrikli otomobili yeni Explorer’ı tanıttı ancak yeni modelin teknik verilerini açıklamadı. Ne zaman satışa sunulacağıyla ilgili olarak şu açıklama yapıldı: “Explorer ve Explorer Premium olarak iki özel versiyona sahip olan tamamen elektrikli yeni Explorer, Avrupa pazarlarında bu yıl sonu itibariyle sipariş edilebilecek. Türkiye’de ise önümüzdeki dönemde kullanıcılarla buluşacak.”

Fiyatı ve teknik verilerinin açıklanmamasının ardından Avrupa basını duyumlara dayandırdıkları bilgileri yayınladı. Bu modelin arkadan itişli versiyonu 215 HP’nin altında bir güç üretecek ve fiyatı 45 bin Euro’nun altında olacak. 2024 yılının başında Türkiye yollarına çıkması beklenen aracın fiyatı bugün satışa sunulsa 1.100.000 TL civarlarında oluyor. Togg fiyatlarına baktığım zaman TOGG T10X V2 RWD Standart Menzil ile aynı fiyatta olacağını görüyorum.

Araba Habercisi Dergisi Şubat 2023 sayısı indir!

Ford Explorer Fiyat Listesi tahmini.

Ford Explorer Fiyat Listesi tahmini

Ford Explorer Fiyat Listesi tahmini.

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba