FORD EXPLORER NE ZAMAN GELİYOR? Karizmatik SUV rekabetçi bir fiyatla Türkiye yollarına çıkacak!

Ford Explorer Ne Zaman Gelecek 2024.
Ford Explorer Ne Zaman Gelecek 2024.

FORD EXPLORER NE ZAMAN GELİYOR? Karizmatik SUV rekabetçi bir fiyatla Türkiye yollarına çıkacak! Ford Explorer Ne Zaman Gelecek 2024.

CHERY SATIN ALIRSAM BAŞIMA NELER GELİR?

Ford Model e Avrupa Genel Müdürü Martin Sander, “Explorer, yeni nesil ve heyecan verici Ford elektrikli otomobillerin öncüsü. Amerikan köklerimize sahip, ancak Avrupa’daki müşterilerimiz için Köln’de üretildi. Büyük maceralar için yolculuğa hazır ve müşterilerimizin sürüş sırasında günlük ihtiyaçlarını karşılayacak her şeye sahip” diyor. Ford, Alman mühendisliğini çarpıcı Amerikan tarzıyla birleştiren cesur ve tamamen elektrikli otomobili yeni Explorer’ı sadece test sürüşünde kullanmak bile büyük bir keyif olacak.

Fiyatı ve teknik verilerinin açıklanmamasının ardından Avrupa basını duyumlara dayandırdıkları bilgileri yayınladı. Bu modelin arkadan itişli versiyonu 215 HP’nin altında bir güç üretecek ve fiyatı 45 bin Euro’nun altında olacak. 2024 yılının ikinci yarısında (Mayıs) Türkiye yollarına çıkması beklenen aracın fiyatı bugün satışa sunulsa yüzde 10 ÖTV dilimine girecekmiş gibi görünüyor. Elbette o geldiğinde durum ne olur tam olarak kestirmek güç. 25 dakikada, %10 – %80’e kadar şarj etme hızıyla satışa sunulacak olan Ford Explorer’ın 100 km’deki ortalama tüketiminin 15,7 kWs olduğu açıklanıyor. Volkswagen Grubu ile kardeş olarak üretilen modellerden biri olan Ford Explorer karizmatik detaylarıyla elektrikli SUV modeller arasında ön plana çıkar.

CUPRA TAVASCAN NE ZAMAN GELİYOR? Cupra’nın Türkiye’deki elektrikli otomobil çıkarması başlıyor!

Ford Explorer Ne Zaman Gelecek 2024.

Ford Explorer Ne Zaman Gelecek 2024.

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba