Ford ÖTV Bizden Kampanyası Başlattı! Ayrıca Peşin Alımda Yüzde 5 İndirim Yapıyorlar!

Ford Kampanya Nisan 2019
Ford Kampanya Nisan 2019

Ford ÖTV Bizden Kampanyası Başlattı! Ayrıca Peşin Alımda Yüzde 5 İndirim Yapıyorlar! Ford Kampanya Nisan 2019

Araba Dergisi, Araba Test, Araba Yorum, Araba Sürüş, Kullanılmış Araba, Sıfır Araba, Araba Haber, Sahibinden Haber, Ford Kampanya, Ford Yorum, Ford Test

Araba Habercisi Dergisi

youtube.com/msemedya

Belirli Ford ticari araç satın alımlarında geçerli 2018 model yılı ve 2019 model yılı KDV indirimine ek ÖTV indirimi bizden kampanyası başladı. Yüzde ÖTV indirimi geçerli Ford ticari araç modelleri şunlar: Ford Transit Courier, Ford Transit Connect, Ford Transit Custom Van, Transit Van, Ford Transit Kamyonet, Ford Ranger.

[irp posts=”3625″ name=”Dergimiz Araba Habercisi Dergisi Nisan Sayısı’nı İndirmek İçin Turkcell Dergilik Linki Burada!”]

Yüzde 5 ÖTV indirimi geçerli Ford ticari araç modelleri: Ford Tourneo Courier Kombi, Ford Transit Custom Kombi/Kombi Van, Ford Transit Custom Minibüs, Ford Tourneo Connect.

Ford Ticari Peşin Alım Fırsatı

Yüzde 0 faiz fırsatından faydalanmayarak, ödeme tercihi olarak peşin ödemeyi seçenler için 2018 model yılı ticari araçlarda yüzde 4 indirim, 2019 model yılı ticari araçlarda da yüzde 3 indirim Ford Yetkili Satıcılarında sunuluyor.

Ford Ticari Yüzde Faiz Fırsatı

30 Nisan 2019’a kadar faiz farkı ödemeden yeni bir Ford ticari araç sahibi olanlara, F Kasko, bakım paketi veya Ford Güvence ile Her şey dahil finans paketi kapsamında; Ticari araçlara özel 50.000 TL 12 ay yüzde 0 faiz fırsatı sunuluyor.

[irp posts=”3813″ name=”Hyundai’den Büyük Yenilik! Cebimizdeki Telefonları Arabanın Anahtarı Yapıyorlar!”]

Ford Kampanya Nisan 2019

Araba Habercisi Dergisi

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

OTOMOTİV GAZETE SAYFASI

0 km araba kampanyaları Nisan 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba