Ford’un Ecosport ile Kuga Arasına Konumlandıracağı Yeni Model Geldi! Hoş Geldin Hibrit Puma!

Ford Puma Hibrit

Bu hafta içerisinde Ford’un SUV ailesinin üyesi ve Kuga modelinin plug-in hibrit modelinin tanıtılması bekleniyor. Ford Puma Hibrit

Araba Dergisi, Otomobil Dergisi, Araba Test, Otomobil Test, Araba Yorum, Otomobil Yorum, Ford Yorum, Ford Test, Ford Puma, Ford Elektrikli

Araba Habercisi Dergisi

youtube.com/msemedya

Yeni modelin isminin Puma olması beklenirken konumlandırılacağı yer ise Ecosport ile Kuga arasında olacak. Ford’un Romanya’nın Craiova şehrinde Ecosport’un da üretildiği fabrikada üretilecek. Ford yeni SUV modeli Puma ile daha sportif ve premium araç isteyen kullanıcıları hedefliyor.

Ford’un, yeni Kuga ve Puma’yı 2 Nisan Salı günü Amsterdam’da gerçekleştirilecek etkinlikte tanıtılması bekleniyor. 2020’de piyasaya sunulması planlanan elektrikli crossover modeli için ise herhangi bir tanıtım beklenmiyor.

Ford’un Go Further 2019 adını verdiği etkinlik Ford’un bilinen otomobil fuarlarına katılmak yerine yaptığı etkinlik serilerinden biri. Geçen yıl Paris fuarına, bu yıl da Cenevre otomobil fuarına Ford katılmadı.

Ford, daha fazla SUV modeli çıkararak satışlarını karlı hale getirmeye çalışıyor. Edge, Kuga ve Ecosport modeliyle SUV segmentinde yer alan markanın, geçtiğimiz yıl Avrupa satışlarının yarısı da yine bu modellerden oluşuyor. Hali hazırda SUV modelleri hatchback modelleri olan Fiesta ve Focus’tan daha fazla satıyor ve daha karlı.

Hibrit Ford Fiesta ve Focus geliyor

Amsterdam’daki etkinlikte tanıtılacak diğer modeller ise Fiesta ve Focus’un hibrit versiyonu. Her iki model de 1.0 litrelik Ecoboost benzinli motor ve 48 voltluk elektrik motoruyla önümüzdeki sene satışa sunulacak. Bu yılın başında yaptığı açıklamada Ford, her modelde bir veya birden fazla elektrikli, hibrit versiyon sunacağını belirtmişti.

[irp posts=”3333″ name=”Araba Habercisi Dergisi Nisan 2019 Sayısı Çıktı! Turkcell ve Vodafone Dergilik’ten Okuyabilirsiniz!”]

Ford Puma Hibrit

Araba Habercisi Dergisi

Araba Habercisi Dergisi Nisan 2019 Sayısı Turkcell ve Vodafone Dergilikte Yayında! Kaçırmayın!

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba