Yeni Ford Transit Custom ve Yeni VW Transporter olacak olan yeni aracın ilk üretim görüntüleri geldi!

Ford Transit Custom Volkswagen Transporter 2023
Ford Transit Custom Volkswagen Transporter 2023

Yeni Ford Transit Custom ve Yeni Volkswagen Transporter olacak modelden ilk üretim fotoğrafları geldi! Ford Volkswagen ortaklığı meyvelerin vermeye devam ediyor. İki dev marka Ford ve Volkswagen ortaklığı hem ticari araçları hem de otomobilleri kapsıyor. 2023 yılından itibaren bu ortaklıkla ilgili en önemli modelleri arka arkaya görmeye başlayacağız. Bundan öncesinde Volkswagen Ford ortaklığını Volkswagen Caddy ve Ford Tourneo Connect modellerinde görmüştük. Ford Transit Custom Volkswagen Transporter 2023.

INSTAGRAM HESABIM

Ford Volkswagen ortaklığı genişleyerek devam ediyor. Ticari araçlarla birlikte, otomobilleri de kapsayan bu ortaklığı 2022 yılında görmeye başladık. Ancak Ford Volkswagen ortaklığının en önemli gelişmeleri 2023 yılından itibaren başlıyor.

Yenilenen ve kapasitesi artırılan Ford Otosan Yeniköy Fabrikası’nda üretilecek olan Yeni Ford Transit Custom modelinden ilk üretim fotoğrafları geldi. Bu aracın deneme üretimleri başladı. Bu model 2023 yılının ilk yarısının sonlarına doğru üretime başlayacak. Yeni Ford Transit Custom 2023 yılının son çeyreğinde satışa sunulacak. Deneme üretimlerine başlandığı fotoğraflardan görünen Transit Custom, Volkswagen ortaklığıyla yeni Transporter olarak karşımıza çıkacak.

Bunun öncesinde hepimizin bildiği gibi Yeni Volkswagen Caddy modeli Ford Tourneo Connect olarak karşımıza çıkmıştı. Ford ve Volkswagen ortaklığının yeni modeli olacak olan Transit Custom ise bu ortaklığı daha da ileri bir seviyeye taşıyacak. Bu iki önemli modelin dizel motorlu versiyonlarının yanında hem hibrit hem de elektrikli seçenekleri üretilecek.

Bunun yanında otomobil ortaklığında da gelişmeler sürüyor. Volkswagen tarafından üretilen elektrikli model ailesi ID’nin Ford versiyonları da 2023 yılından itibaren karşımıza çıkmaya başlayacak. Özellikle uygun fiyatlı elektrikli araç üretme konusunda iki markanın son derece güçlü bir şekilde geleceği de biliniyor. Bu güçlü ortaklık iki dev markanın tüm dünyada elini fazlasıyla güçlendirirken, maliyetleri azaltma konusunda çok önemli bir rol oynayacak.

Fotoğraflar Koç Holding Otomotiv Grubu Başkanı Haydar Yenigün tarafından paylaşıldı.

Çinli Chery Mart ayından itibaren satışa başlıyor! Türkiye’ye gelecek modeller kaç para olabilir?

Araba Habercisi Aralık 2022 Sayısını Nerelerden Okurum? Tüm sayıları nerelerden okurum?

Araba Habercisi Dergisi’nin Aralık 2022 sayısı çıktı. 1992 yılından beri otomotiv gazetecisi olan Murat Tosun’un yönetiminde hazırlanan dergi nerelerden okunabiliyor?

Araba Habercisi Dergisi 46. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 46. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Dergisi’ni Türk Telekom üzerinden okumak isteyenlerse Türk Telekom e dergi uygulamasını indirerek okuyabilir. Türk Telekom e dergi uygulaması hem App Store hem de Google Play üzerinden indirilebiliyor.

Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz.

Dergimiz ayrıca dünyanın en büyük dijital dergi platformu Magzter üzerinden de yayınlanıyor. Uluslararası dergi platformu Magzter’e web sitesi ya da Google Play ve App Store’dan Magzter uygulamasını indirerek ulaşabilirsiniz.

Ford Transit Custom Volkswagen Transporter 2023.

Ford Transit Custom Volkswagen Transporter 2023

Ford Transit Custom Volkswagen Transporter 2023

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba