Ford Otosan’ın markası Ford Trucks Avrupa’daki büyümesini Fransa ile sürdürüyor! Hedef 25 lokasyon!

Ford Trucks Avrupa Fransa.
Ford Trucks Avrupa Fransa.

Ford Otosan’ın markası Ford Trucks Avrupa’daki büyümesini Fransa ile sürdürüyor! Hedef 25 lokasyon! Ford Trucks Avrupa Fransa.

Instagram Hesabım

Ağır ticari sektöründe gerek mühendislik tecrübesi gerekse de 60 yıllık mirası ile öne çıkan Ford Otosan’ın ağır ticari araç markası Ford Trucks, Avrupa’nın kilit pazarlarından Fransa’ya adım atarak büyümesini sürdürüyor. Fransa’da Solutrans 2021’de gerçekleştirilen lansman töreninde konuşan Ford Otosan Genel Müdürü Haydar Yenigün, “Ford Trucks markamızla, Avrupa’daki güçlü büyüme planlarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Geçtiğimiz ay girdiğimiz Avrupa’nın en büyük ağır ticari araç pazarı Almanya’nın ardından şimdi de ikinci büyük pazar olan Fransa’ya adım atmanın heyecanını yaşıyoruz. Fransa’da otomotiv sektöründe ve ticari araç segmentinde köklü bir geçmişe sahip F-Trucks France ile 2022 yılı itibariyle 25 lokasyonda müşterilerimize hizmet vermeyi planlıyoruz” dedi.

Porsche Panamera Platinum Edition Tanıtıldı! Ocak 2022’nin sonunda satışa sunulması planlanıyor!

Ford Otosan Genel Müdürü Haydar Yenigün, ayrıca şunları söyledi:
“Ford Otosan olarak, ağır ticari araç markamız Ford Trucks ile yarım asrı aşkın süredir otomotiv sektöründe ‘ilk’leri başarmaya ve dünya çapında bir başarı hikayesi yazmaya devam ediyoruz. Kamyon üretim yolculuğumuzun bugün ulaştığı noktada mühendislik yetkinliklerimiz ve Ar-Ge gücümüz sayesinde 40’ı aşkın ülkede faaliyet gösteriyoruz. 2019 Uluslararası Yılın Kamyonu (ITOY) ödülünü kazanan F-MAX, üretim gücümüzün, mühendislik kabiliyetlerimizin, tasarım, teknoloji ve araç geliştirme becerilerimizin ulaştığı noktanın en önemli göstergelerinden biri olmaya devam ediyor. Ford’un kamyon işini küresel çapta temsil ederken, Avrupa’daki stratejik büyüme planlarımıza pandeminin olumsuz etkilerine rağmen hız kesmeden devam ediyoruz. ITOY ödülünün ardından F-MAX’e Avrupa’dan gelen yoğun taleple birlikte büyüme planlarımızı erkene çekmiştik. Bu doğrultuda Polonya, Litvanya, Portekiz ve İspanya pazarlarının ardından yoğun talep gördüğümüz pazarlardan İtalya, Belçika ve Lüksemburg yapılanmamızı tamamladık. Geçtiğimiz haftalarda da Avrupa’nın en büyük ağır ticari araç pazarı Almanya’ya adım attık. Şimdi de Ford Trucks’ın büyüme planlarında kilit role sahip, Avrupa’nın 2. en büyük ağır ticari pazarı olan Fransa’ya distribütörümüz F-Trucks France ile adım atmanın gururunu yaşıyoruz.”

Hyundai Tucson Fiyat Listesi nasıl? Hyundai Türkiye Tucson modeli için nasıl bir kampanya yaptı?

Araba Habercisi Kasım 2021 Sayısını Nerelerden Okurum? Otomobil Dergileri 2021 Kasım.

Araba Habercisi Dergisi 34. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 34. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz.

Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Dergisi’ni Türk Telekom üzerinden okumak isteyenlerse Türk Telekom e dergi uygulamasını indirerek okuyabilir. Türk Telekom e dergi uygulaması hem App Store hem de Google Play üzerinden indirilebiliyor.

Araba Habercisi Dergisi Kasım 2021 sayısı ayrıca diğer tüm sayılarıyla birlikte Dijital basın dergilikte.

Ford Trucks Avrupa Fransa.

Ford Trucks Avrupa Fransa.

Ford Trucks Avrupa Fransa.

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba