Volkswagen Golf GTI Tanıtıldı! Golf 8 GTI Özellikleri Neler?

Golf 8 GTI, Yeni Golf GTI, 2020 Golf GTI, Yeni Volkswagen Golf GTI, 2020 Volkswagen Golf GTI, VW Golf 8 GTI, Volkswagen Golf 8 GTI, Golf 8 GTI Özellikleri Neler?

Volkswagen Golf 8 GTI sonunda tanıtıldı. Golf 8 GTI Özellikleri Neler?

Youtube Kanalımız

Volkswagen Golf 8 GTI en sonunda kendisini gösterdi. Tasarım konusunda bildik GTI çizgilerinin dışında bir yenilik bulunmuyor. 15 mm alçaltılmış gövde, LED aydınlatmalar ve gündüz farları, GTI’a özgü hava girişleri ve şeritler bunlardan bazıları. Arka tarafta spoiler biraz daha uzun bir omuz çizgisi görünümü de kazandırmış. Biraz daha heybet beklentilerim boşa çıktı. Yaşam alanındaysa dijitalleşme ön planda. Volkswagen’in Innovision Cockpit adını verdiği tasarım GTI versiyonunda da karşıma çıktı. GTI olmasının getirdiği en önemli ayrıcalık ona özel grafik oyunları. Bunları görmek için sabırsızlanıyorum. Golf 8 GTI Cenevre Otomobil Fuarı’nın en çok merak uyandıran modellerinden biri olmayı şimdiden başardı.

Volkswagen Polo Sedan Türkiye’ye Gelir mi?

Golf 8 GTI Teknik Özellikleri Neler?

Yeni Volkswagen Golf GTI’ın motor kaputunun altında iki likrelik benzinli ünite yer alıyor. Yeni Golf GTI, 180 kW 245 PS 2.0 litrelik turboşarjlı EA888 evo4 motoru ile yola çıkıyor. Bu motorun ürettiği maksimum tork 370 Nm. Dört silindirli motora standart olarak 6 vitesli düz şanzıman (MQ350) takılmış. 7 vitesli çift kavramalı şanzıman (DQ381 DSG) isteğe bağlı olarak satışa sunuluyor. Gücü gerçekten hissetmek isteyenler manuel şanzımanı seçecektir. Daha güçlü GTI beklentisi içinde olanlar Cupra Leon’daki gibi 300 beygir hatta biraz daha fazlası için biraz daha bekleyecek. Golf GTI TCR’de bu yıl tanıtılacak ama zamanı belli değil. Performans verileni şimdilik bulunmuyor ama belli olan tek şey hızın sınırlandırılmış olacağı.

[irp posts=”14852″ name=”Araba Habercisi Mart 2020 Sayısı Çıktı! Nerelerden Okuyabilirsiniz?”]

Golf 8 GTI Özellikleri Neler

Golf 8 GTI Özellikleri Neler

Golf 8 GTI Özellikleri Neler

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba