Opel’in Çalışan Sayısı %10-15 Arasında Azalırken PSA Grubu Fabrikalarının Verimliliği Arttı!

Groupe PSA Opel Etkisi.
Groupe PSA Opel Etkisi.

PSA Grubu Opel Gelişmeleri, Opel İşten Çıkarmalar, Opel Üretimi PSA, PSA’nın Opel üretimi, Opel Modelleri PSA Grubu, detaylar haberde. PSA Grubu’nun Opel’i satın almasıyla beraber, Opel’in tekrar karlı bir hale gelmesi için otoriteler ya binlerce işçinin işten çıkarılacağını ya fabrikalardan bazılarının kapatılacağını ya da her ikisinin birden yapılması gerektiğini öne sürmüşlerdi. Satın alma sonrasındaki iki yılda Opel’in çalışan sayısı %10-15 arasında azaldı. Ülkemizde de yeniden yapılanma sonrası önemli derecede işten çıkarmalara şahit olduk. Opel’in satış hacminin düşüşüne rağmen kapasite kullanım oranı arttı. Groupe PSA Opel Etkisi.

Araba Habercisi Dergisi, Araba Testleri, Araç Testleri, Otomobil Testleri.

youtube.com/msemedya

Türkiye’de Hangi Marka Kaç Tane Araç Satıyor? Ayrım Olmadan İşte Tüm Markalar ve Satışları!

PSA Grubu fabrikalarında ortalama kapasite kullanım oranı %75 seviyelerinde. Bu oranın 2022 yılına kadar %85 seviyesine çıkması amaçlanıyor. Avrupa’daki PSA fabrikalarının kapasitelerini kullanmak adına yıllık ortalama 150.000 adet Opel Mokka X üretiliyor. Mokka X daha önce General Motors’un Güney Kore’deki fabrikasında üretiliyordu. Bir sonraki nesil Mokka X ise PSA altyapısına sahip olacak ve muhtemelen Fransa’da üretilecek.

Combo, Vivaro ve Movano da dahil olmak üzere Opel’in yenilenen hafif ticari modellerinin tamamı da PSA Grubu’nun Portekiz ve İspanya’daki fabrikalarında üretiliyor. PSA Grubu, Opel modellerini kendi fabrikalarındaki atıl kapasiteyi kullanarak üretim gerçekleştirdiği için hem daha uygun üretim maliyetlerine sahip oluyor hem de kar oranını artırmaya devam ediyor.

[irp posts=”8166″ name=”Araba Habercisi Dergisi Ekim Sayısı Çıktı! Teknoloji Dergisi GoToTechno Hediyeli! Dergilik’te!”]

Peugeot Expert, Citroen Dispatch ve Opel Vivaro 2020’den itibaren elektrikli olarak geliyor!

Groupe PSA Opel Etkisi. Araba Habercisi Dergisi.

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba