Hazine ve Maliye Bakanlığı sıfır kilometre otomobil satışları için inceleme başlattı! İşte o incelemenin detayları!

Hazine ve Maliye Bakanlığı Otomotiv inceleme

Hazine ve Maliye Bakanlığı sıfır kilometre otomobil satışları için inceleme başlattı! İşte o incelemenin detayları! Hazine ve Maliye Bakanlığı Otomotiv inceleme.

YOUTUBE KANALIM

Hazine ve Maliye Bakanlığı sıfır kilometre otomobil satışları için inceleme başlattı. İncelemenin konusu otomotiv sektöründe stokçuluk ve haksız fiyat artışları olacak.

Bugün gazetelerde çıkan haberlere göre Eylül ayından sonraki dönem için inceleme yapılacak. Toplam 260 bin sıfır kilometre otomobili kapsayan bir inceleme olacak.

İncelemede 13 distribütör firma ve 257 bayiden otomobillerin satışıyla ilgili ayrıntılı bilgi talep edildiği bugün gazetelerde çıkan haberin detayları arasında yer alıyor.

İncelemenin detayları arasında otomobilleri satın alanlara da ulaşıldığı araçlar için elden ödeme yapıp yapmadıklarının sorulduğu diye getiriliyor.

Bununla birlikte zorunlu aksesuar satın almaya zorlanıp zorlanmadıkları konularında da bilgilerin istendiği haberlerde söyleniyor. Eğer zorlandılarsa aksesuar bedelinin elden mi yoksa banka üzerinden mi yapıldığı da otomobilleri satın alanlara sorulmuş.

Yine gazetelerde yazan bilgilere göre liste fiyatının üzerinde talep edilen ücret vergi kaçakçılığı olarak değerlendirilecekmiş.

Bu bilgileri bugün gazetelerin ve TV’lerin internet sitelerinde okudum.

Mart ayından itibaren Türkiye’de satışa sunulmaya başlayacak yepyeni otomobil modelleri hangileri?

Araba Habercisi Ocak 2023 Sayısını Nerelerden Okurum? Tüm sayıları nerelerden okurum?

Araba Habercisi Dergisi’nin Ocak 2023 sayısı çıktı. 1992 yılından beri otomotiv gazetecisi olan Murat Tosun’un yönetiminde hazırlanan dergi nerelerden okunabiliyor?

Araba Habercisi Dergisi 47. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 47. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Dergisi’ni Türk Telekom üzerinden okumak isteyenlerse Türk Telekom e dergi uygulamasını indirerek okuyabilir. Türk Telekom e dergi uygulaması hem App Store hem de Google Play üzerinden indirilebiliyor.

Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz.

Dergimiz ayrıca dünyanın en büyük dijital dergi platformu Magzter üzerinden de yayınlanıyor. Uluslararası dergi platformu Magzter’e web sitesi ya da Google Play ve App Store’dan Magzter uygulamasını indirerek ulaşabilirsiniz.

MSE Medya Dergi Grubu Ailesi’nin bir üyesi olan Araba Habercisi Dergisi dergi çıkarmanın zor olduğu bu dönemde 47. sayısını görme başarısını göstererek benim için haklı gururlardan biri oldu.

Hazine ve Maliye Bakanlığı Otomotiv inceleme.

Hazine ve Maliye Bakanlığı Otomotiv inceleme

Hazine ve Maliye Bakanlığı Otomotiv inceleme.

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba