Honda Civic Sedan LPG testimi okumak isterseniz tüm detaylarıyla yayında! İşte LPG’li Civic Sedan testi!

Honda Civic Sedan LPG testi.
Honda Civic Sedan LPG testi.

Honda Civic Sedan LPG testi, Honda Civic Sedan LPG test sürüşleri, LPG’li Civic Sedan testi, Otogazlı Civic Sedan testi, Civic Sedan testleri.

Honda Civic Sedan LPG testimi okumak isterseniz tüm detaylarıyla yayında! İşte LPG’li Civic Sedan testi! Honda Civic Sedan LPG testi, Honda Civic Sedan LPG test sürüşleri, LPG’li Civic Sedan testi, Otogazlı Civic Sedan testi, Civic Sedan testleri.

Instagram Hesabım

Honda Civic Sedan LPG tasarım özellikleri nasıl?

Aslına bakarsanız tasarım konusunda çok fazla söz söylemeye gerek yok. Ortaya çıktığı ilk günden itibaren genel anlamda herkesin beğenisini kazanmayı başardı. Honda tasarımcıları bu aracı ortaya çıkardıklarında Premium araç özelliklerine sahip olduğunu dile getirmişlerdi. Bu söylemlerinde de sonuna kadar haklı çıktılar. Kendi sınıfında satış rakamlarına baktığımız zaman tasarım konusunda sevilen bir araba olduğunu çok net bir şekilde anlıyoruz. Kaliteli görünen detaylarını, yere yakın tasarım anlayışı ile birleştiren Honda Civic Sedan sadece arka tasarımı ile biraz eleştiri alıyor. Ancak burada da onu sevenlerin sayısının çok daha fazla olduğunu düşünüyoruz.

Honda Civic Sedan LPG iç mekan özellikleri nasıl?

Herkesin ihtiyacına cevap verebilen bir yaşam alanına sahip olan Honda Civic Sedan bu bölümde de kalite hissini yükseltmiş. Kullanılan malzeme kalitesi bir üst sınıfla bile başa çıkabilecek özelliklere sahip. Yaşam alanında bizlerin en çok sevdiği yanı kullanışlılığı oldu. Çok kolay kullanılan ve aradığınızı hemen bulduğunuz bir tasarıma sahip. Ferahlık ve genişlik konusunda sıkıntı yaşatmayan Honda Civic Sedan, Türkiye’de üretilen en başarılı modellerden biri. Eşya gözlerinin sayısı oldukça iyi olan araçta son derece büyük bir bagaj bulunuyor. Bagajın yükleme ağzının geniş olması sayesinde kullanımı da son derece kolay. Orta konsolun üzerinde yer alan ekranın kullanımıysa biraz daha kolay olabilir. Geri dönüşler ve aradığınızı bulma konusunda alışkanlık kazanana kadar sıkıntı yaşayabilirsiniz. Dizel otomatik versiyonunda vites kolu yerine kumanda elemanlarına yer verilen araç LPG versiyonunda bildik bir vites koluna sahip. Kullanım konusunda bazılarımız hala bu tip kumanda kolunu daha çok seviyor.

Honda Civic Sedan LPG kaç paraya satılıyor? Honda Civic Sedan Fiyat listesi 25 Eylül’de nasıl?

Honda Civic Sedan LPG motor özellikleri nasıl?

Honda Civic Sedan fabrika çıkışlı olarak LPG versiyonuna sahip olması sayesinde önemli bir artıya sahip. Ülkemizde dizel motorlarla birlikte en çok kullanılan LPG her zaman popüler ve bunu uzun yıllar devam ettireceği de net bir şekilde belli oluyor. Motor kaputunun altında 1.6 litre benzinli motor seçeneği yer alan araçta LPG’ye özel tasarlanmış ve Premium CVT adı verilen şanzıman görev yapıyor. Bu şanzıman ona verdiğiniz her türlü görevi net bir şekilde yerine getiriyor. Vites konsolunun olduğu bölümde yer alan ECO düğmesine bastığınız zaman çalışma karakterini adından da anlaşılacağı gibi ekonomik ayarlara getiriyor. 125 beygir güç ve 152 Nm tork üreten benzinli motor ile Honda Civic Sedan maksimum 196 km/s hıza ulaşırken, 0-100 km/s hızlanmasını 11.6 saniyede tamamlıyor.

Honda Civic Sedan LPG konfor ve yol tutuş özellikleri nasıl? Honda Civic Sedan LPG testi.

Sürüş güvenliği ve sürüş konforu açısından neredeyse hiç sıkıntı yaşamadığımız araçlardan biri olan Honda Civic Sedan güvenilir yol arkadaşlarından biri. Bu kez testimize LPG versiyonu ile konuk olan Honda Civic Sedan benzinli kullanımlar sırasında 100 km’de ortala 7.3 litrelik tüketimle yetinebiliyor. Burada CVT şanzımanın ekonomik modunu kullanmanız sayesinde tüketimi başarılı bir seviyede tutabiliyorsunuz. Direksiyon simidinin sol arka tarafında yer alan bir kumanda ile aracı istediğiniz zaman LPG’li istediğiniz zaman benzinli olarak kullanabiliyorsunuz. Bu kumanda elemanını kullanmadığınız zaman araç LPG tüketimi ile ilerliyor. LPG’li kullanım sırasında ortalama tüketime baktığımız zaman 100 kilometrelik karma yol şartları testimizde 8.6 litrelik tüketim sonucuna imza attı. LPG’li kullanımlar sırasında performanstan ödün vermeyen bir karaktere de sahip.

Honda Civic Sedan LPG Euro NCAP sonucu nasıl?

Honda Civic Sedan LPG EuroNCAP tarafından yapılan çarpışma testinden 4 yıldız alarak ayrıldı. Bu test sırasında yetişkin yolcu güvenliğinden oldukça yüksek bir puan olan yüzde 92, çocuk yolcu güvenliğinden yüzde 67, yaya yolcu güvenliğindense yüzde 75 aldı. Güvenlik yardımcılarından aldığı sonuç ise yüzde 88.

Honda Civic Sedan LPG Yorumlarım nasıl?

Honda Civic Sedan LPG’li versiyonu ile de testimizden başarıyla ayrıldı. Sunduğu Premium özelliklerine fabrika çıkışlı LPG versiyonunu da ekliyor olması önemli bir artı. Tüketim konusunda başarılı sonuçlara imza atan araç, LPG’li kullanımlar sırasında performanstan da ödün vermiyor.

Honda Civic Sedan LPG Teknik Özellikleri. Honda Civic Sedan LPG testi.

Motor: 1.6 lt /Motor Hacmi: 1597 cc / Silindir Adedi: 4 /Maksimum Güç: 125 HP/Maksimum Tork: 152 Nm

Honda Civic Sedan LPG Performans Verileri
0-100 km/s Hızlanma: 11.6 sn / Maksimum Hız: 196 km/s

Honda Civic Sedan LPG Frenleri
Ön: Hava kanallı disk /Arka: Disk

Honda Civic Sedan LPG Yakıt Tüketimi Miktarı
Yakıt Türü: Benzin/LPG Şehir İçi: 8.5 lt/100 km/ Şehir Dışı: 5.0 lt/100 km /Karma: 6.3 lt/100 km / Test: 7.3 benzin/8.6 LPG lt/ 100 km / CO2 Emisyonu: 144

Honda Civic Sedan LPG Boyutlar
Uzunluk: 4648 mm /Genişlik: 1799 mm /Yükseklik: 1407 mm /Dingil Mesafesi: 2698 mm

Honda Civic Sedan LPG Bagaj kapasitesi
519 lt /Yakıt Depo Kapasitesi: 46 lt /Boş Ağırlık: 1319 kg Lastik Boyutu: 215/55 R16

Volkswagen Passat’ın 25 Eylül tarihli Fiyat Listesi nasıl? Volkswagen Passat kaç paraya satılıyor?

Honda Civic Sedan LPG testi.

Honda Civic Sedan LPG testi

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba