Honda Sosyal Medya Yorumlarını Takip Ediyor Modellerin Arızalarını Tespit Ediyor!

Honda Sosyal Medya Yorumları Arıza Tespiti
Honda Sosyal Medya Yorumları Arıza Tespiti

Honda’nın Çin’de Guangzhou Otomobil Grubu’yla olan ortak girişimi, Çin’deki Honda Accord modellerini geri çağırıyor. Toplam 222.674 adet Honda Accord’un geri çağırılma sebebi ise, sosyal medyadaki motor şikayetleri olarak belirtildi. Honda Sosyal Medya Yorumları Arıza Tespiti.

Araba Habercisi Dergisi, Araba Testleri, Araç Testleri, Otomobil Testleri.

youtube.com/msemedya

Geri çağırma kapsamında yapılan çalışmada Honda Accord’un 1.5 litrelik turbo benzinli motorunda yer alan ara soğutucu sebebiyle soruna sebep olduğu belirlendi. Şikayetlerini dile getiren kullanıcılar, sosyal medya hesaplarında araçlarının hızının düştüğünü gösteren videolar yayınladılar. Guangzhou merkezli ortak girişim, bu probleme çözüm olarak motorun ara soğutucusunda hava akış hızını optimize eden bir cihaz kurulumu yapacak.

Dünyanın en büyük otomotiv pazarı olan Çin’deki sıfır kilometre araç satışları her geçen ay düşmeye devam ediyor. Ancak Honda’nın Çin satışları genel piyasayı geride bırakarak bu yılın ilk yedi ayında %21 artış gösterdi.

Honda’nın Çin’deki bu başarılı grafiğinin arkasında hiç şüphesiz ki kaliteli müşteri hizmetleri ve satış sonrası destek hizmetlerinin payı büyük. Geçtiğimiz yıl Honda, popüler modelleri Civic ve CR-V de dahil olmak üzere yüz binlerce aracını klima problemi yüzünden geri çağırmıştı.

Honda Sosyal Medya Yorumları Arıza Tespiti. Araba Habercisi Dergisi.

[irp posts=”5738″ name=”Araba Habercisi Dergisi’nin Yaz Sayısı Dergiliklerde Linkler Haberde! Teknoloji Dergisi Hediyeli!”]

Araba Habercisi Dergisi ve GoToTechno Dergisi’ni Okuyabileceğiniz Linkler Haberde!

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba