Opel Combo’yu Test Etmek İsterseniz Opel Türkiye Aracı Kapınıza Gönderiyor!

Opel Combo Test Aracı Randevusu
Opel Combo Test Aracı Randevusu

Otomotiv sektöründe kullanıcı lehine güzel şeyler oluyor. Eğer Opel Combo’yu merak ediyorsanız ama test edecek vaktiniz yoksa Opel Türkiye aracı istediğiniz yere teste getiriyor. Opel Combo Test Aracı Randevusu.

Araba Habercisi Dergisi, Araba Testleri, Araç Testleri, Otomobil Testleri.

youtube.com/msemedya

Opel yeni hayata geçirdiği proje ile yeni Combo hakkında detaylı bilgi almak ve test sürüşü gerçekleştirmek isteyen müşterilerini yerinde ziyaret ediyor ve Combo meraklılarına zaman kazandırmayı hedefliyor.

Opel.com.tr resmi web sitesi üzerinden iletişim formu doldurarak talep bırakılan sistemde, en yakın yetkili satış temsilcisine yönlendirme sağlanıyor. Ardından talep edilen adres ve tarih için randevu belirleniyor, ziyaret ücretsiz olarak gerçekleştiriliyor. Alman otomobil üreticisi bu proje ile, başta KOBİ’ler olmak üzere günlük yaşamında kısıtlı zamanı olanlara bir kolaylık sağlamayı hedefliyor.

Opel Türkiye Genel Müdürü Çağrı Öztaş

Proje hakkında açıklamada bulunan Opel Türkiye Genel Müdürü Çağrı Öztaş, “Opel severlerin ‘Alman Yol Arkadaşı’ olma hedefimiz doğrultusundaki çalışmalarımıza bir yenisini eklemekten mutluluk duyuyoruz. İstediğin anda istediğin yerde projesi ile yeni Combo modelimizi merak edenlerin kapısına getireceğiz ve bu modelimizi Her Günün Kahramanı yapan tüm özellikleriyle yerinde tanıştıracağız” dedi.

Opel Combo Test Aracı Randevusu. Araba Habercisi Dergisi.

[irp posts=”5738″ name=”Araba Habercisi Dergisi’nin Yaz Sayısı Dergiliklerde Linkler Haberde! Teknoloji Dergisi Hediyeli!”]

Araba Habercisi Dergisi ve GoToTechno Dergisi’ni Okuyabileceğiniz Linkler Haberde!

Jaguar Land Rover’ın geliştirdiği yeni nesil head-up display’in 3 boyutlu görüntü sunması en büyük yenilik olarak öne çıkıyor. Şerit takip sisteminde şeritten ayrıldığında tehlike tespiti, navigasyon yönlendirmeleri, kötü hava koşullarında ve gece sürüşlerinde koşulları iyileştiren 3D head-up display öne çıkıyor. Sadece 3 boyutlu görüntü değil ayrıca artırılmış gerçeklik teknolojisiyle de sunulan görüntüye derinlik algısı katılıyor.

Jaguar Land Rover 3D Ekranlar Geliyor.

Gelecekte, bu inovatif teknoloji, yolcular tarafından 3D film izlemek için de kullanılabilir. Geliştirilen teknoloji sayesinde sinemada giyilen gözlüklere gerek kalmadan 3D görüntüler izlenebilecek. Tamamen otonom sürüşe geçildiğinde ise tüm yolculara ayrı ayrı 3D ekranlar sunularak kişiselleştirmeye imkan sağlanacak.

Cambridge Üniversitesi’nde yer alan Gelişmiş Fotonik ve Elektronik Merkezi (CAPE) ile ortaklaşa yürütülen araştırmayla sürücülerin tehlikelere karşı daha doğal ve hızlı tepki vermesini sağlayan gerçek yaşam deneyimini, Jaguar Land Rover modellerinde yeni nesil head-up display ile sağlanacak. JLR Proje Koordinatörü Valerian Meijering, ‘Sanal ve artırılmış gerçeklikteki gelişmeler gerçekten çok hızlı ilerliyor. Biz de bu ilerlemeyi herkes için daha güvenli ve daha akıllı sistemler için otomotiv sektörüne entegre etmek için çalışıyoruz’ dedi.

Yazıyı okumak için tıklayın.

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

OTOMOTİV GAZETE SAYFASI

0 km araba kampanyaları Nisan 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba