Hyundai Assan Fabrikası Kapandı! Hyundai Türkiye fabrikası ne zaman açılacak?

Hyundai Assan Covid 19, Hyundai Assan Korona Virüs, Hyundai Türkiye Covid 19, Hyundai Türkiye Korona Virüs, Hyundai Assan Fabrikası Kapandı.

Hyundai Assan Fabrikası Kapandı. Hyundai Türkiye fabrikası ne zaman açılacak?

Instagram Hesabım

Hyundai Assan yönetimi tarafından yapılan açıklamada şunlara yer verildi: ”

Hyundai Assan İzmit fabrikası, 27 Mart-13 Nisan tarihleri arasında kapalı kalacak.
Covid-19 virüsünün yayılma riskine karşılık çalışanların sağlığı için gerekli tüm tedbirler alınıyor.

Küresel salgın olarak tanımlanan Coronavirus (COVID-19) hastalığının ülkemizi de etkilemesi sonucu, Hyundai Assan da çalışanlarının, ailelerinin ve tüm müşterilerinin sağlığına yönelik gerekli tüm tedbirleri alıyor.

Araba Habercisi Nisan 2020 Sayısı Çıktı! Araba Habercisi Nisan Sayısında Neler Var?

Hyundai Assan fabrikanın kapanma zamanını öne çekti.

Bu kapsamda, 1 Nisan tarihi olarak planlanan üretime ara verilmesi, salgın riski nedeniyle öne çekilerek 27 Mart – 13 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilecek.
Hyundai Assan, Covid-19’un ülkemizde görülmesinden sonra, Sağlık Bakanlığı’nın virüsün salgın haline gelmemesi yönündeki tavsiyeleri doğrultusunda çalışanları, aileleri ve toplum sağlığını desteklemek için gerekli tüm tedbirleri almaya devam edecek.
Hyundai Assan, kurumsal bir değer olarak en üst düzeyde hassasiyet gösterdiği çalışanları ve ailelerinin sağlığı için ilerleyen dönemlerde de mevcut durumları değerlendirerek gerekli tüm aksiyonları almaya devam edecek.

Hyundai Assan Fabrikası Kapandı.

Araba Habercisi Nisan 2020 Sayısını Nerelerden Okurum?

Araba Habercisi Dergisi ikinci yılın üçüncü sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 16. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz. Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz.

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba