Hyundai IONIQ 6 Euro NCAP’ten 5 Yıldız Aldı! İşte bu sonuca giden yolda IONIQ 6’nın önemli yanları!

Hyundai IONIQ 6 Euro NCAP.
Hyundai IONIQ 6 Euro NCAP.

Hyundai IONIQ 6 Euro NCAP’ten 5 Yıldız Aldı! İşte bu sonuca giden yolda IONIQ 6’nın önemli yanları! Hyundai IONIQ 6 Euro NCAP.

INSTAGRAM HESABIM

Hyundai’nin yeni elektrikli modeli IONIQ 6, dünyaca ünlü bağımsız araç değerlendirme kuruluşu Euro NCAP tarafından gerçekleştirilen çarpışma testlerinde en yüksek puanı aldı. Hyundai’nin IONIQ serisindeki en yeni modeli olan IONIQ 6, en yüksek güvenlik standartlarını sunarak maksimum beş yıldızlı EURO NCAP derecesini elde etti.
Oldukça zorlu Euro NCAP güvenlik testinden geçen tüm araçlar, “Yetişkin Yolcu”, “Çocuk Yolcu”, “Hassas Yol Kullanıcısı” ve “Güvenlik Asistanı” olmak üzere dört farklı kategoride değerlendiriliyor. Beş yıldızlı Hyundai IONIQ 6, “Yetişkin Yolcu”, “Çocuk Yolcu” ve “Güvenlik Yardımı” kategorilerinde başarılı bir performans sergiledi.

Otoshops Nakit İle Aracını Anında Sat, Değerinde Sat dediler! İkinci el oto pazarı durgun geçiyor!

IONIQ 6, standart olarak yedi hava yastığının yanı sıra yolda güvenlik ve rahatlık sağlayan gelişmiş Hyundai SmartSense “Sürücü Asistan Sistemleri” ile donatılıyor. Bu donanımlar arasında en dikkat çekici olan ise öndeki araçla belirli bir mesafeyi ve hızı korumaya yardımcı olan ve hatta virajlarda bile aracı şeritte tutmaya yardımcı olan “Otoyol Sürüş Asistanı 2-(HDA)”. Navigasyon tabanlı “Akıllı Sürüş Kontrolü-(NSCC)”, sürücünün kullanım stilini tarayarak öndeki araçla mesafeyi korumasına ve sürücü tarafından belirlenen hızda seyretmesine yardımcı oluyor. Ayrıca, otonom sürüşü optimize ederek virajlarda daha güvenli bir sürüş için de ideal hızı ayarlamaya yardımcı oluyor.
Tüm bu dinamikler için navigasyon sisteminin yol bilgilerini kullanan sensörler, “Ön Çarpışma Önleme Asistanı (FCA)”, sürüş sırasında bir uyarı vererek acil durum frenine yardımcı oluyor.
IONIQ 6, Hyundai’nin Elektrikli Global Modüler Platformu (E-GMP) ile üretilecek. Euro NCAP’ten 5 yıldız alan model, hem stressiz bir sürüş keyfi hem de performans sağlayan başarılı bir güç ünitesi (77.4 kWh) ile gelecek. Hyundai tarafından geliştirilen yeni nesil pil teknolojisiyle birlikte 100 kilometrede 13,9 kWh’lik bir tüketim elde edilirken, aynı zamanda satışa sunulacağı ülkelerde de en verimli bataryalı elektrikli modellerden (BEV) biri olacak deniyor.

Toyota elektrikli otomobiller için geç kaldılar diyenlere cevap vermeye başladı! İşte Toyota bZ!

Araba Habercisi Kasım 2022 Sayısını Nerelerden Okurum? Tüm sayıları nerelerden okurum?

Araba Habercisi Dergisi’nin Kasım 2022 sayısı çıktı. 1992 yılından beri otomotiv gazetecisi olan Murat Tosun’un yönetiminde hazırlanan dergi nerelerden okunabiliyor?

Araba Habercisi Dergisi 45. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 45. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Dergisi’ni Türk Telekom üzerinden okumak isteyenlerse Türk Telekom e dergi uygulamasını indirerek okuyabilir. Türk Telekom e dergi uygulaması hem App Store hem de Google Play üzerinden indirilebiliyor.

Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz.

Dergimiz ayrıca dünyanın en büyük dijital dergi platformu Magzter üzerinden de yayınlanıyor. Uluslararası dergi platformu Magzter’e web sitesi ya da Google Play ve App Store’dan Magzter uygulamasını indirerek ulaşabilirsiniz.

Hyundai IONIQ 6 Euro NCAP.

Hyundai IONIQ 6 Euro NCAP.

Hyundai IONIQ 6 Euro NCAP.

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba