Otoshops Nakit İle Aracını Anında Sat, Değerinde Sat dediler! İkinci el oto pazarı durgun geçiyor!

Otoshops Nakit ikinci el araba
Otoshops Nakit ikinci el araba

Otoshops Nakit İle Aracını Anında Sat, Değerinde Sat dediler! Bu yeni sistem nasıl çalışıyor? Otoshops Nakit ikinci el araba.

INSTAGRAM HESABIM

İkinci el otomotiv sektöründe müşterilerine yepyeni bir deneyim yaşatma hedefiyle hizmet veren Otoshops, yeni uygulaması “Otoshops Nakit” ile aracını satmak isteyenlere teklif vererek anında ödeme yapıyor açıklamasını yaptılar. Otoshops, “Otoshops Nakit” uygulaması ile aracını anında ve değerinde satmak isteyenlere yeni bir kanal oluşturuluyor.

“2. el pazarı durgun geçiyor”

Aracını anında kolay ve güvenilir bir şekilde satmak veya değiştirmek isteyen müşterileri için ‘Otoshops Nakit’ hizmeti ile farklılık yaratmak istediklerini söyleyen Otoshops Genel Müdürü Melih Mutlu, ÖTV matrahlarındaki düzenleme beklentisi ve krediye erişimde yaşanan sorunların, 2. el pazarına durgunluk olarak yansıdığını belirtti.

Toyota elektrikli otomobiller için geç kaldılar diyenlere cevap vermeye başladı! İşte Toyota bZ!

Otomotiv sektöründe araç bulunurluğunun henüz tam olarak çözülemediğinden bahseden Mutlu, “Sıfır araç almak isteyenlerin halen birçok modelde sıra beklemesi ve mevcut araçlarını ellerinde tutmaları, 2. el pazarında durgunluk yaşanmasına da neden oldu. Diğer yandan, kamuoyunda çeşitli platformlarda dile getirilen ÖTV indirimi beklentisi de potansiyel alıcıları bekleme konumuna soktu. Geçtiğimiz günlerde yetkili makamlarca yapılan açıklamalar ile ÖTV‘de sadece matrah düzenlemesinin gündemde olduğunun belirtilmesi, pazardaki belirsizliği bir nebze de olsa azalttı. Tüm bunların etkisi ile 2022 yılında bir önceki yıla göre 2. el otomobil pazarında bir daralma yaşanacak gibi görünüyor. Biz de bu dönemi hizmet yelpazemizi ve kapsama alanımızı genişletmek için değerlendiriyoruz” dedi.

“Otoshops Nakit”, aynı zamanda “Mobil Ekspertiz” hizmeti sayesinde İstanbul içerisinde ikamet eden müşterilerine, bulundukları adresten hizmet alma kolaylığı sağlıyor. Ekspertiz için aracın bulunduğu adrese gelen mobil ekipler, aracınızı beklemeden satma avantajı sunuyor. Fiyatta uzlaşılması halinde ise Otoshops, aracınızı değerinde anında satın alıyor. otoshops.com üzerinden ulaşacağınız “Mobil Ekspertiz” hizmeti ile alım satım işlemleri, kurumsal güvence avantajıyla yürütülüyor.

Yeni Toyota Prius çok iddialı detaylarıyla geliyor! Güneş paneli kullanıyor, elektrik menzili oldukça iyi!

Araba Habercisi Kasım 2022 Sayısını Nerelerden Okurum? Tüm sayıları nerelerden okurum? Otoshops Nakit ikinci el araba

Araba Habercisi Dergisi’nin Kasım 2022 sayısı çıktı. 1992 yılından beri otomotiv gazetecisi olan Murat Tosun’un yönetiminde hazırlanan dergi nerelerden okunabiliyor?

Araba Habercisi Dergisi 45. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 45. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Dergisi’ni Türk Telekom üzerinden okumak isteyenlerse Türk Telekom e dergi uygulamasını indirerek okuyabilir. Türk Telekom e dergi uygulaması hem App Store hem de Google Play üzerinden indirilebiliyor.

Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz.

Dergimiz ayrıca dünyanın en büyük dijital dergi platformu Magzter üzerinden de yayınlanıyor. Uluslararası dergi platformu Magzter’e web sitesi ya da Google Play ve App Store’dan Magzter uygulamasını indirerek ulaşabilirsiniz.

Otoshops Nakit ikinci el araba.

Otoshops Nakit ikinci el araba

Otoshops Nakit ikinci el araba

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba