Hyundai IONIQ 6 Tanıtıldı! Hyundai elektrikli sedan sınıfında iddialı modelle öne çıkmayı hedefliyor!

Hyundai IONIQ 6 Tanıtıldı.
Hyundai IONIQ 6 Tanıtıldı.

Hyundai IONIQ 6 Tanıtıldı! Hyundai elektrikli sedan sınıfında iddialı modelle öne çıkmayı hedefliyor! Hyundai IONIQ 6 Tanıtıldı.

Instagram Hesabım

Hyundai, bu yeni modelle birlikte elektrikli sedan segmentinde öne çıkmayı hedefliyor. Hyundai Motor Company, tamamen elektrikli modeller için kurduğu alt markası IONIQ’ten ikinci bir modeli tanıttı. IONIQ 5 adı verilen modelin ardından IONIQ 6 kendini gösterdi. Markanın geçtiğimiz yıl tanıttığı Prophecy EV konseptinden yola çıkan IONIQ 6, tamamen pürüzsüz ve temiz bir formla üretilmeye hazırlanıyor.
Otomotiv endüstrisinde özellikle elektrikli modellerin tasarımlarına bambaşka bir soluk getirecek olan IONIQ 6, mobilite çağına uyumlu bir model olarak adından sıkça söz ettirecek deniyor. Hyundai tasarımcıları tarafından hem estetik hem de günlük kullanım ihtiyaçları göz önünde bulundurularak hazırlanan otomobil, markanın E-GMP platformunda inşa ediliyor. IONIQ 6, bu özel platform sayesinde uzatılmış bir dingil mesafesi ve optimize edilmiş iç tasarım elde ediyor.

2023 yılının başında satışa sunulacak olan Peugeot 408 modelinin özellikleri neler? İşte 2023 Peugeot 408!

Hyundai Motor Company, IONIQ’a özel tamamen elektrikli araç serisi markasının ikinci modeli olan ve merakla beklenen IONIQ 6’nın modern ve zamansız tasarımını ortaya çıkardı. Hyundai’nin Prophecy EV Konseptinden ilham alan IONIQ 6, Hyundai tasarımcılarının Duygusal Verimlilik olarak tanımladığı çizgiler üzerinde yükseliyor.  IONIQ 6 tasarımı en başından beri insan merkezliydi açıklamasını yapıyorlar ve iç mekan tasarımının dış formla eş zamanlı olarak geliştirildiğine dikkat çekiyorlar. Araç ayrıca 0,21’lik bir ultra düşük sürtünme katsayısına sahip olacak şekilde tasarlanmış. IONIQ 6’nın koza şeklindeki iç mekanının yaşam tarzını kolaylaştırmak için pratik özellikler ve sürdürülebilir malzemelerle dolu olduğu da belirtiliyor. Çift Renkli Ortam Aydınlatması, IONIQ 6’nın iç mekanı için özenle seçilmiş renklerden oluşuyor. Aracın menzili, güç seçenekleri gibi teknik verilerse yakında açıklanacak. Ancak 300 beygir güç üreteceği konuşulanlar arasında yer alıyor.

Honda Civic Sedan zamlandı! 0 km Civic Sedan fiyatına 50 bin TL’den fazla zam geldi!

Araba Habercisi Haziran 2022 Sayısını Nerelerden Okurum? Tüm sayıları nerelerden okurum?

Araba Habercisi Dergisi’nin Haziran 2022 sayısı çıktı. 1992 yılından beri otomotiv gazetecisi olan Murat Tosun’un yönetiminde hazırlanan dergi nerelerden okunabiliyor?

Araba Habercisi Dergisi 41. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 41. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz.

Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Dergisi’ni Türk Telekom üzerinden okumak isteyenlerse Türk Telekom e dergi uygulamasını indirerek okuyabilir. Türk Telekom e dergi uygulaması hem App Store hem de Google Play üzerinden indirilebiliyor.

Dergimiz ayrıca dünyanın en büyük dijital dergi platformu Magzter üzerinden de yayınlanıyor. Uluslararası dergi platformu Magzter’e web sitesi ya da Google Play ve App Store’dan Magzter uygulamasını indirerek ulaşabilirsiniz.

Hyundai IONIQ 6 Tanıtıldı.

Hyundai IONIQ 6 Tanıtıldı

Hyundai IONIQ 6 Tanıtıldı

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba