Avrupa’da satılan her dört Hyundai Kona modelinden biri elektrikli versiyon oldu! 100 bin tane sattılar!

Hyundai Kona Electric fiyatları.
Hyundai Kona Electric fiyatları.

Avrupa’da satılan her dört Hyundai Kona modelinden biri elektrikli versiyon oldu! 100 bin tane sattılar! Hyundai Kona Electric fiyatları.

Instagram Hesabım

Avrupa’da satılan her dört KONA modelinden biri KONA Elektrik olurken bu rakam Almanya’da her iki araçtan birinin olarak öne çıkıyor. Avrupa’da yükselen popülerliğin tadını çıkaran KONA, hibrit, elektrik ve üç içten yanmalı motor olmak üzere toplam beş farklı varyasyonla satışa sunuluyor. Bugüne kadar, Avrupa’da 100.000’den fazla satışa imzasını atan KONA Elektrik, dünya çapında da 142.000’den fazla satıldı. İlk kez 2018 yılında tanıtılan otomobil, 484 km ile segmentindeki en uzun menzile sahip modellerden biri.

KONA Elektrik, Hyundai’nin iddiasını artırdığı tek elektrikli model değil. Bu yılın başlarında elektrikli IONIQ 5’i piyasaya süren Hyundai, 2025 yılına kadar 12 yeni elektrikli otomobili daha satışa sunmayı planlıyor. Ayrıca, 2025 yılına kadar yılda 560.000 EV araç satmayı hedefleyen Hyundai, aynı süre zarfında gruptaki diğer markalarla beraber toplam olarak 23 yeni BEV modeli tanıtmış olacak. Hyundai, bu model atağının yanı sıra, 2035 yılına kadar Avrupa’daki tüm ürün yelpazesini ve 2040 yılına kadar dünya çapındaki tüm modellerini de tamamen elektrikli hale getirmeyi planlıyor. Ayrıca, Güney Koreli marka 2040 yılına kadar global EV pazarının yüzde 8 ila 10’unu oluşturmayı hedefliyor.

Hyundai Kona Electric Türkiye’de 100kW Progressive seçeneğiyle 487.000 TL, 150kW Progressive seçeneğiyle 734.000 TL’ye satışa sunuldu. 

Toyota Yaris Cross’un Avrupa fiyatları belli oldu!

Araba Habercisi Eylül 2021 Sayısını Nerelerden Okurum?

Araba Habercisi Dergisi 32. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 32. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz. Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Dergisi’ni Türk Telekom üzerinden okumak isteyenlerse Türk Telekom e dergi uygulamasını indirerek okuyabilir. Türk Telekom e dergi uygulaması hem App Store hem de Google Play üzerinden indirilebiliyor.

Araba Habercisi Dergisi Eylül 2021 sayısı ayrıca diğer tüm sayılarıyla birlikte Dijital basın dergilikte. 

Araba Habercisi Dergisi Eylül 2021 Sayısında neler var?

Yeni Peugeot 308 dengeleri değiştirecek.

Ateş gibi araba: Mazda 3.

İddialı DS 9 Türkiye yollarına çıktı.

Küçük SUV sınıfının gözdesi Seat Arona yenilendi.

Coupe SUV VW Taigo ne zaman geliyor?

Gümbür gümbür yeni Astra geliyor.

Yenilenen Duster otomatik şanzımanla geldi.

Honda City ve Accord Türkiye’ye ne zaman geliyor?

Fiat Doblo Trekking satışa sunuldu.

Yeni Seat Ibiza çıktı.

Her detayıyla göz alıcı bir araba: Mercedes Benz C200d.

Hem güçlü hem ekonomik: Nissan Qashqai.

SUV sınıfının en çok satan modeli: Dacia Duster.

Hyundai Kona Electric fiyatları.

Hyundai Kona Electric fiyatları.

Hyundai Kona Electric fiyatları.

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba