889.000 TL’lik fiyat etiketiyle Türkiye’de satışa sunulan yeni Hyundai Santa Fe’nin özellikleri neler?

Hyundai Santa Fe fiyatı.
Hyundai Santa Fe fiyatı.

889.000 TL’lik fiyat etiketiyle Türkiye’de satışa sunulan yeni Hyundai Santa Fe’nin özellikleri neler? Hyundai Santa Fe fiyatı.

Instagram Hesabım

Geçtiğimiz hafta B-SUV modeli BAYON’u satışa sunarak tüm dikkatleri üzerine çeken Hyundai Assan, şimdi de Yeni Santa Fe ile SUV segmentindeki iddiasını sürdürüyor. Teknolojik özellikleri, şık tasarımı ve geniş iç mekanıyla öne çıkan Yeni Santa Fe, premium malzeme kalitesi ve güçlü motoruyla da oldukça başarılı bir duruş sergiliyor. Hyundai’nin en fazla satılan ve aynı zamanda tüm dünyada en fazla bilinen modeli olarak büyük bir öneme sahip olan Santa Fe, D-SUV segmentinde konumlandırılıyor.

Hyundai’nin yeni tasarım özelliklerinin bir parçası olan Santa Fe, LED farlarla kombine ön ızgarası ve gündüz yanan farları (DRL) ile yeni tasarım kimliğini ortaya koyuyor. Geniş ızgara, Yeni Santa Fe’ye cesur bir karakter verirken, ızgaradaki geometrik desen stereoskopik bir görünüm katıyor. Yeni T şeklindeki gündüz farları, otomobilin dışındaki sağlam karakteri tamamlıyor ve en uzaktan bile tanınabilir hale getiriyor.

Honda Türkiye Temmuz 2021 kampanyasını açıkladı! Honda Civic Sedan kampanyasında neler var?

Yeni nesil 1.6 litrelik T-GDi “Smartstream” motorla donatılan premium otomobil, Hyundai’nin yeni Sürekli Değişken Valf Süresi (CVVD) teknolojisini kullanan ilk model. Performanslı kullanımın yanı sıra yakıt verimliliğini de ön planda tutan bu sistem, motoru daha da optimize etmek için “Düşük Basınçlı Egzoz Gazı Devirdaimi (LP EGR)” özelliğine sahip. CVVC sistemi, sürüş koşullarına göre valfin açılma ve kapanma süresini düzenleyerek performansta hissedilir bir artış sağlıyor. Aynı zamanda yakıt verimliliği ve emisyonlarda iyileştirmeler de sunuyor.

Doğrudan enjeksiyonlu turbo beslemeli motor, 44.2 kW’lik elektrik motoruyla kombine olarak 230 beygir güç üretirken aynı zamanda 350 Nm maksimum tork sağlıyor. Gücünü 1.49 kWh lityum ion polimer bataryaya aktaran bu elektrik motoru, özellikle şehir içi trafiğinde Santa Fe’nin emisyon ve yakıt tüketim değerlerini aşağıya çekerken aynı zamanda performansa da önemli bir şekilde katkıda bulunuyor.

Türkiye’de tek bir donanım seçeneği ve motor tipi ile satışa sunulan Yeni Santa Fe, 7 koltuklu oturma düzeni ile kalabalık ailelerin de dikkatini çekiyor. Deri döşemelere sahip otomobilin ön ve arka koltukları ısıtmalı olarak gelirken ön koltuklarda soğutma özelliği de var. Geliştirilmiş direksiyon sisteminde de ısıtma özelliği bulunurken ön konsolda elektronik bir vites paneli bulunuyor. Geleneksel vites kolları yerine tamamen tuşlu sisteme yer verilerek genişlik hissiyatı artırılıyor.

Dört tekerlekten çekiş sistemiyle donatılan Hyundai Santa Fe 1.6 Hibrit Progressive, 889.000 TL’lik fiyat etiketine sahip.

Yeni Seat Leon 1.5 lt DSG otomatik satışa sunuldu! 150 beygirlik Yeni Leon DSG için kaç para dediler?

Araba Habercisi Dergisi’nin Temmuz 2021 sayısı çıktı. 1992 yılından beri otomotiv gazetecisi olan Murat Tosun’un yönetiminde hazırlanan dergi nerelerden okunabiliyor?

Araba Habercisi Temmuz 2021 Sayısını Nerelerden Okurum?

Araba Habercisi Dergisi 30. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 30. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz. Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Dergisi’ni Türk Telekom üzerinden okumak isteyenlerse Türk Telekom e dergi uygulamasını indirerek okuyabilir. Türk Telekom e dergi uygulaması hem App Store hem de Google Play üzerinden indirilebiliyor.

Araba Habercisi Dergisi Temmuz 2021 sayısı ayrıca diğer tüm sayılarıyla birlikte Dijital basın dergilikte. 

Hyundai Santa Fe fiyatı.

Hyundai Santa Fe fiyatı.

Hyundai Santa Fe fiyatı.

REKLAM

REKLAM

REKLAM

Chery Subat 2024 Araba Habercisi

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

OTOMOTİV GAZETE SAYFASI

Yeni Skoda Modelleri 2024 0 km

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba