Eski VW tasarımcısı Simon Loasby Hyundai’nin Yeni Tasarım Şefi Oldu!

Hyundai Yeni Tasarım
Hyundai Yeni Tasarım

Hyundai’nin yeni tasarım şefi İngiliz ve eski VW tasarımcısı Simon Loasby Güney Kore markasının gelecekteki tasarım dilini anlattı. Elektrikli arabalar ve otonom sürüşün ön planda olacağı gelecekte tasarım dilinde de radikal değişikliklere açık olduklarını belirtti. Hyundai Yeni Tasarım

Araba Testleri, Otomobil Testleri

Araba Habercisi Dergisi

Youtube.com/msemedya

Loasby, gelecekteki tasarımların hızla değişen teknolojiye ayak uydurması gerektiğini vurguladı. Simon Loasby şunları söyledi: ‘Yeni işimle ilgili beni en çok heyecanlandıran konu, elektrikli araç platformları, otonom sürüş, drone ve robotik gelişmelerin yarattığı trend. Sırada ne var, henüz bilmiyoruz ve en büyük güçlük de bizim için bu belirsizlik ve hızlı değişim.’ Loasby, yeni nesil Sonata için yakında yeni bir tasarıma başlayacaklarını ve yaklaşık beş yıl içinde de tanıtacaklarını belirtti.

[irp posts=”5251″ name=”Araba Dergisi Araba Habercisi Dergiliklerde! Haziran Sayısında Tüm SUV’lar Var!”]

Volkswagen’e 100 Milyon Euro’dan Fazla Teşvik Verdik Fabrikayı Kaptık!

Londra Kraliyet Güzel Sanatlar Üniversitesi’nden araç tasarımı alanında yüksek lisans yaptı. 2017 yılında Hyundai’de Çin tasarım direktörü olarak çalışmaya başladı. Geçmişte ise Bentley, Rolls-Royce ve Volkswagen’de çalıştı. 1991 yılında başladığı kariyerinde en önemli kilometre taşı ise 9 yıl boyunca Volkswagen Grubunun Çin’de tasarım direktörlüğü olarak dikkat çekiyor.

Araba Habercisi Dergisi

Hyundai Yeni Tasarım

Merhaba Ben Audi SQ8 – Mekanlardan Sonra Pistlerin de Sahibiyim!

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba