Hyundai 390 beygirlik Yeni Yarış Arabasını Tanıttı

Hyundai, yeni RM19 Racing Midship aracını tanıttı. RM, N prototip modelinin “Racing Midship” görünümünü ifade eder. 2012 yılında Hyundai, yeni yüksek performanslı motor sporları teknolojilerini geliştirmek için N modelleri ile Racing Midship adlı projeye başladı. Hyundai Yeni Yarış Arabasını Tanıttı.

Araba Testleri, Otomobil Testleri, Araba Habercisi Dergisi.

youtube.com/msemedya

[irp posts=”9962″ name=”Araba Habercisi Dergisi Aralık 2019 Sayısı Çıktı!”]

RM projesinin başlangıcından itibaren bu modelin evrimi ile birlikte RM modelleri, yeni geliştirilen teknolojileri sınamakve performans üzerindeki etkilerini görmek için geliştirildi. Ayrıca gelecekteki N modellerinde iyileştirmeler yapmak için kapsamlı yol testlerine başladı.

Sürücü ve Yolcunun Arasına Havayastığı Koydular!

Hyundai Küresel Ar-Ge Başkanı olan Albert Biermann açıklamalarda bulundu. Biermann, ‘ RM platformu tüm yol koşullarında güç aktarma organlarının ve performans seviyelerinin etkili bir şekilde değerlendirilmesine olanak sağlayan çok yönlü bir mühendislik test platformudur. RM serisinin evrimi boyunca mühendislerimiz, gövde yapısının araç performansı üzerindeki etkileri ve yüksek performanslı araç dinamikleri konusunda inanılmaz pratik ve deneyim kazandılar’ dedi.

Makyajlı Opel Astra’nın motor seçenekleri neler?

0-100 km/s hızlanmasını 4 saniyenin altında tamamlayan bu araç 2.0 litrelik turbo motora sahip ve 390 beygirlik güç üretmekte. RM19, 2.0 litrelik turbo motorunu Hyundai N’nin geliştirdiği TCR yarış arabaları ile paylaşıyor. Bununla birlikte, BOP (performans dengesi) ayarlarından etkilenen TCR yarış arabalarının aksine RM19 bu kısıtlamalardan muaf olduğu için daha kusursuz bir performans sunuyor.

Benzin versiyonuna ek olarak, en gelişmiş elektrikli güç aktarma organları, RM19 için heyecan verici bir itiş gücüne sahip. Hyundai, HEV, PHE, BEV ve FCEV gibi güç aktarma organları da dahil olmak üzere yüksek performanslı elektrikli spor otomobillerini test etmek için çeşitli güç aktarma organlarına sahiptir. Hyundai, 2025 yılına kadar 44 çevre dostu modelini piyasaya sürmeyi amaçlıyor.

İşte tüm detaylarıyla 2020 Kia XCeed

Hyundai’nin gerçekleştirdiği dayanıklılık testine katılan tüm araçlar hem ıslak hem kuru koşullarda parkurda 480 tur atıyor. Bu da bir ay içinde 160.000 km’den fazla şiddetli sürüş demektir. 73 virajı ve 13 km’lik asfaltıyla Nürburgring, dünya genelinde bulunan en zorlu pistler arasında yer alıyor.

Hyundai Yeni Yarış Arabasını Tanıttı.

REKLAM

REKLAM

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

OTOMOTİV GAZETE SAYFASI

ikinci el araba pazarı 2024 Mart

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba