Yeni Mercedes CLA35 AMG Shooting Brake Tanıtıldı

Mercedes’in yeni kompakt modeli CLA 35 4MATIC Shooting Brake tanıtıldı. Beş kapılı olan model, genişletilmiş iç hacim, geniş bagaj kapağı ve bagaj hacmi ile sportif coupe karakterini birleştirerek başarılı işlevsellik sağlıyor. Mercedes CLA35 AMG Shooting Brake.

Araba Testleri, Otomobil Testleri, Araba Habercisi Dergisi.

youtube.com/msemedya

[irp posts=”9962″ name=”Araba Habercisi Dergisi Aralık 2019 Sayısı Çıktı!”]

Yüksek torklu yeni 2.0 litrelik dört silindirli motora sahip olan araç aynı zamanda 7 vitesli çift kavramalı şanzıman ve 4MATIC dört tekerlekten çekiş ile 306 beygirlik güç sağlar. 0-100 km/s hızlanmasını ise 4.9 saniyede tamamlamaktadır.

Fiat Aralık 2019 Kampanyaları Açıklandı.

Mercedes-AMG Yönetim kurulu Başkanı olan Tobias Moers yaptığı açıklamada, ‘Yeni CLA 35 Shooting Brake, göz alıcı tasarımı, geliştirilmiş araç dinamikleri ve çeşitli eğlence sistemleriyle aktif bir yaşam süren genç müşterilerimiz için çok çekici bir alternatiftir. Shooting Brake ile birlikte müşterilere heyecan verici AMG Sürüş Performansı deneyimini sağlıyoruz’ dedi.

Lassa Snoways 4 Zorlu Kış Şartlarına Meydan Okuyor.

Çerçevesiz kapılar, kalite ve zarafetin tamamen dijital göstergelerle buluştuğu ileri teknoloji bir ambiyansa sahip bir iç mekâna açılıyor. Ayrıca CLA35 modelinin karakteristik özellikleri arasında deri koltuk da bulunmaktadır.

Yeni CLA’da standart dokunmatik yüzeye sahip parlak siyah renkli orta konsol, 3 aşamalı ESP’yi, manuel şanzıman modunu ve isteğe bağlı AMG RIDE KONTROL sistemini kontrol eden ek düğmeler bulunmaktadır. Sportif ve sofistike tasarımı ile MBUX eğlence-bilgi sistemi yenilikçi çalışma ve gösterim konseptiyle ön plana çıkıyor. Yenilenmiş MBUX, araç, sürücü ve yolcular arasında daha yakın bir bağlantı oluşturur.

Tüm özellikleriyle Mitsubishi L200 Crawler.

10.25 inçlik iki adet ekrana sahip olan yeni CLA geniş kokpiti ile iç tasarımın yatay yönünü vurguluyor. Aynı zamanda iki ekrana sahip eğlence sisteminde AMG modellerine özel Klasik, Spor ve Supersport temaları mevcut. Sürücü ile araç arasındaki eşsiz bağlantıyı ise özel nappa deri AMG Performans direksiyon simidi sağlıyor. Aktif mesafe yardımcısı DISTRONIC ve TEMPOMAT yol kontrol sistemi sol tarafta bulunan kontrol panellerinden ayarlanabilir.

Mercedes Benz E mi? BMW 5 mi? Audi A6 mı?

Mercedes CLA35 AMG Shooting Brake.

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba