İkinci el araç satan dev firmada otomobillerin fiyatını düşürdü! İkinci elde de indirim günleri başladı!

ikinci el araba fiyatları Ekim 2023.
ikinci el araba fiyatları Ekim 2023.

İkinci el araç satan dev firmada otomobillerin fiyatını düşürdü! İkinci elde de indirim günleri başladı! ikinci el araba fiyatları Ekim 2023.

CHERY SATIN ALIRSAM BAŞIMA NELER GELİR?

Öncelikle şunu belirtmem gerekiyor bu reklam falan değil. İnternette gezinirken rastladığım bir konu.

İkinci el araç pazarında da önemli gelişmeler olmaya devam ediyor. Oto pazarlarında ve galerilerde satışların çok azaldığı yönünde haberler gelirken bu kez ikinci el araç satışı yapan dev firma fiyatları indirdi. Bunu duyurmak için internet üzerinden reklamlar vermişler. Bu şekilde denk geldim. Dileyen herkes internet sitelerinden bakarak doğru olup olmadığını kontrol edebilir.

Sözünü ettiğim şirket Otoshops by ALJ. İnternette gezinirken verdikleri bazı ilanlar dikkatimi çekti. Yaptığım incelemelerde ikinci el araç modellerinde çeşitli indirimler yaptıklarını gördüm. Bazı modellerin fiyatlarına hafif dokunuşlar yapmışlar. Dikkatli bir şekilde yaptığım incelemede yüzde 5 civarında indirim yaptıkları modellerin bulunduğunu da gördüm.

İnternet sitesinde yapılan açıklamalar kısmında biz kimiz sorusuna verdikleri cevabı aşağıda bulabilirsiniz.

ALJ Holding bünyesinde 2015 yılında kurulan ALJ Motorlu Araçlar AŞ., ALJ Holding güvencesinden güç alarak otomotiv sektöründe müşteri memnuniyetini temel alan bir anlayışla oluşturmayı hedeflediği yeni bir marka konsepti için yola çıkmıştır açıklamasıyla kendilerini tanıtıyorlar. Hepimizin bildiği gibi ALJ Holding Türkiye’de Toyota, Lexus ve BYD markalarını da temsil ediyor.

CUPRA FİYATLARI DÜŞTÜ! Cupra modellerinin Ekim fiyat listelerinde indirim yapıldı! Ne kadar düştü?

Araba Habercisi Eylül – Ekim 2023 Sayısını Nerelerden Okurum? Tüm sayıları nerelerden okurum?

Araba Habercisi Dergisi’nin Eylül – Ekim 2023 sayısı çıktı. 1992 yılından beri otomotiv gazetecisi olan Murat Tosun’un yönetiminde hazırlanan dergi nerelerden okunabiliyor? Dergimizi bedava indirerek okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Dergisi 55. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 55. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz.

Dergimizi web sitemizden ücretsiz olarak indirerek okuyabilirsiniz.

Turkcell Dergilik uygulaması kapandı. Bunun yerine farklı bir platformda yer almama kararı aldık. Dergimiz dünyanın en büyük dijital dergi platformu Magzter üzerinden yayınlanıyor. Uluslararası dergi platformu Magzter’e web sitesi ya da Google Play ve App Store’dan Magzter uygulamasını indirerek ulaşabilirsiniz.

MSE Medya Dergi Grubu Ailesi’nin bir üyesi olan Araba Habercisi Dergisi dergi çıkarmanın zor olduğu bu dönemde 55. sayısını görme başarısını göstererek benim için haklı gururlardan biri oldu.

ikinci el araba fiyatları Ekim 2023.

ikinci el araba fiyatları Ekim 2023.

ikinci el araba fiyatları Ekim 2023.

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba