2. El Otomobil fiyatlarındaki düşüş 3. ayında da devam ediyor! Sarı sayfanın sonuçları açıklandı!

ikinci el araç fiyatları 2021.
ikinci el araç fiyatları 2021.

2. El Otomobil fiyatlarındaki düşüş 3. ayında da devam ediyor! Sarı sayfanın sonuçları açıklandı! sahibinden.com’un Şubat ayı verilerine göre ilk defa Aralık 2020’de düşüş gösteren satılık otomobil ilan fiyatları, Şubat ayında da düşmeye devam etti. ikinci el araç fiyatları 2021, 2021 ikinci el araç fiyatları, ikinci el otomobil fiyatları, ikinci el araba fiyatları, kullanılmış araç fiyatları.

Instagram Hesabım

Böylece Aralık ayından bu yana ilan fiyatları %3’e yakın düştü. Müthiş yükselen fiyatların sadece yüzde 3 düşmüş olması gerçekten ilginç bir bilgi. Sıfır kilometre araçların bollaşması ve 150 bin TL’yi iyi bir sıfır kilometre araç alınabiliyor olması fiyatları daha da aşağıya çekebilir. Otomotiv üretiminde Covid 19 etkilerinin bitmiş olması ve üretimin normale dönmesi araç bulunurluğunu ay ay artırmaya başladı. Euro kurunda yükseliş ya da ÖTV’de bir değişim olmazsa fiyatların aşağı yönlü seyri devam edebilir.

Şubat ayının bir diğer öne çıkan başlığı ise daha genç otomobillerin ilan sayısındaki artış oldu. Şubat ayının en çok ilan verilen vasıta kategorisi Otomobil olurken Minivan & Panelvan, Arazi/ SUV & Pick-up, Ticari Araçlar ve Motosiklet, Otomobil ilanlarını takip etti. Marka & Model sıralamasında ilk iki Renault – Clio ile Volkswagen – Passat olurken Opel – Astra bir üst sıraya yükseldi ve sıralama Renault – Megane ve Ford – Focus ile devam etti. Şubat ayında en çok ilanı verilen Arazi/ SUV & Pick-up markası ise yine Nissan oldu.

Tüm ilanlar arasında, araçların %37’si 0 – 100 bin kilometre aralığında yer aldı. Otomobil ilanlarının %25,4’ü ise 50.000 – 100.000 TL aralığında satışa sunuldu. İlan bakanlar Şubat ayında da en çok Renault, Volkswagen, BMW, Mercedes – Benz ve Fiat marka otomobillerle ilgilendi.

Skoda Türkiye Superb modeline yeni donanım ekledi amiral gemisinin fiyatını 332.100 TL’ye çekti!

Araba Habercisi Dergisi’nin Mart 2021 sayısı çıktı. 1992 yılından beri otomotiv gazetecisi olan Murat Tosun’un yönetiminde hazırlanan dergi nerelerden okunabiliyor?

Araba Habercisi Mart 2021 Sayısını Nerelerden Okurum?

Araba Habercisi Dergisi 26. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 26. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz. Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Dergisi Türk Telekom Dergilik üzerinden de yayın hayatına devam ediyor. Google Play ya da App Store’dan Türk Telekom e-dergi  uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Türk Telekom e-dergi iOS ve Android uygulamalarını indirerek dergiyi okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Dergisi Mart 2021 sayısı ayrıca Dijital basın dergilikte. 

Araba Habercisi Dergisi Mart 2021 Sayısı’nda neler var? ikinci el araç fiyatları 2021.

Araba Habercisi Dergisi’nin Mart sayısı her zaman olduğu gibi keyif almanızı sağlayacak bir sayı oldu.

İşte Cupra Formentor: İddialı SUV model güçlü tasarımıyla ön plana çıkar.

En güçlü Volkswagen Tiguan satışa sunuldu. Tiguan R gelene kadar en güçlüsü o.

2021 SsangYong XLV ne zaman satışa sunulacak?

Yeni nesil Honda HR-V Ne Zaman Satışa Sunulacak?

Yeni Nissan Qashqai tamamen yenilenmiş versiyonuyla tanıtıldı. Ne zaman satılacak?

Porsche Taycan gelecekten günümüze gelmiş dediğimiz araçlardan biri. Test ettik.

Küçük SUV sınıfında artık söz onun: Yeni Renault Captur’u test ettik.

Bu Caddy çok iş yapar. Volkswagen Caddy A’dan Z’ye kadar değişmiş.

Audi’nin premium kompakt sınıftaki başarılı temsilcisi A3 dördüncü nesliyle Türkiye’de satışa sunuldu.

Yeni Dacia Sandero ailesi Türkiye’de satışa sunuldu. Dacia Sandero Stepway’i test ettik. Uygun fiyatlı otomatik SUV yıldız olur.

ikinci el araç fiyatları 2021.

ikinci el araç fiyatları 2021.

ikinci el araç fiyatları 2021

ikinci el araç fiyatları 2021

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba