İkinci El Araç Fiyatları Balon mu? İkinci El Araçların Balon Fiyatları Düşecek mi? Ne Zaman Düşer?

İkinci El Araç Ucuzlar mı
İkinci El Araç Ucuzlar mı

İkinci El Araç Fiyatı Düşer mi? İkinci El Araç Ucuzlar mı? İkinci El Fiyatları Balon mu? İkinci El Fiyatları Düşecek mi? Kullanılmış Araç Fiyatları Düşer mi?

İkinci El Araç Fiyatları Düşecek mi? İkinci El Fiyatları Düşecek mi? Kullanılmış Araç Fiyatları Düşer mi? İkinci El Araç Ucuzlar mı? İkinci El Otomobil Fiyatları Düşer mi?

Instagram Hesabım

İkinci El Araç Ucuzlar mı? İkinci el aracımı bugün verdikleri paraya satmazsam pişman olup, kafamı duvarlara vurur muyum? Bu konuda söyleyeceklerim kesin olan şeyler değil. Öncelikle bunu lütfen bir kenara not edin. Ancak çok ön plana çıkan bir şey var: İkinci el fiyatlarında çoğu aracın fiyatı balon yani şişirilmiş durumda. Covid 19 döneminde fabrikaların kapanmasından dolayı üretim yapılamadı. Üretim yapılamayınca sıfır araçlar tüketici ile buluşamadan ikinci ele düştü. Durum böyle olunca sıfır otomobil sahibi olmak isteyenler araç bulamadıkları için ikinci eldeki balon fiyatlara razı oldu ve araçları satın almaya başladı. Son iki aydır fabrikalar yeniden üretime döndü. Artık sıfır otomobilin bollaşması ve her bayide araç bulunurluğunun artması an meselesi. Sıfır araç bollaştığı zaman firmaların belirlediği sıfır fiyat etiketlerine geri dönülecek ve ikinci elin şişkin fiyatları düşecek.

Siz siz olun piyasayı çok iyi takip edin. Sıfır araç satan bir bayiyi aradığınız zaman aldığınız cevabı kesin olarak görmeyin. İkinci el araç satan bir yerde fiyatlar daha da artacak söylemine hemen inanmayın. Biraz araştırın, fabrikaların üretim durumuna bakın. Yerli üretim araçların bulunabilirliği konusunda önemli bir sıkıntı yok. İthal edilecek bir aracı satın alacaksanız fabrikanın tam performansla üretime dönüp dönmediğini çok rahat bir şekilde bulabilirsiniz. Sizlerin tabiriyle sarı sayfa olarak adlandırdığınız sahibinden adresinde ortaya çıkan fiyatların çoğu balon.

Peugeot 508 Temmuz 2020 Fiyat Listesi Nasıl? Peugeot 508 Kaç Paraya Satılıyor? Kaç Tane Satıyor?

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba