Infiniti Çin’de Üreteceği Elektrikli Arabalarını Piyasaya Çıkarıyor! Müthiş Görünüyor!

Infiniti Qs Inspiration Konsept
Infiniti Qs Inspiration Konsept

Infiniti’nin ilk elektrikli arabası Çin’de üretilecek. Üretilecek model bir spor sedan olacak. Nissan yetkilileri, Shanghai Otomobil Fuarı’nda lansmanını gerçekleştirdikleri elektrikli sedan modeli Qs Inspiration’ın önümüzdeki üç yıl içerisinde pazarı domine edeceğini ve çok sevileceğini düşündüklerini belirtti. Infiniti Qs Inspiration Konsept

Araba Dergisi, Araba Test, Araba Sürüş, Araba Yorum, Araba Haber, Sahibinden Araba, İkinci El Araba, Kullanılmış Araba, Infiniti Haber, Infiniti Yorum, Infiniti Fuar

Araba Habercisi Dergisi

youtube.com/msemedya

Infiniti Yönetim Kurulu Başkanı Christian Meunier, ‘Çin, özellikle premium segmentte elektrikli araçların büyüme potansiyeline en çok sahip olduğu pazar’ değerlendirmesinde bulundu.

[irp posts=”3625″ name=”Dergimiz Araba Habercisi Dergisi Nisan Sayısı’nı İndirmek İçin Turkcell Dergilik Linki Burada!”]

Infiniti Qs Konsept modeli, yenilikçi tasarımıyla geleneksel spor sedan anlayışını harmanlıyor. Sportif sürüş pozisyonu ve dört tekerlekten çekiş sistemine sahip yüksek performanslı elektrikli bir otomobil. Infiniti bu modeliyle birlikte bundan sonraki elektrikli modellerinde de kullanabileceği esnek bir platform geliştirdi.

Infiniti yetkilileri 2021 yılından itibaren çıkacak tüm modellerde tam elektrikli veya hibrit modeller olacağını belirtti. Nissan Grubu’nun da daha önce duyurduğu gibi Infiniti markasını elektrikli modellerde öncü marka yapma hedefi bulunuyor.

Infiniti Tasarım Direktörü Karim Habib yaptığı açıklamada, elektrikli araçların fosil yakıtlı araçlar gibi iç tasarımda şaft tüneli olmadığından daha fazla geniş iç mekan sunduğunu belirtti. Tamamen düz bir alt zeminde yolcuların daha rahat edeceğini de ekledi. Dış tasarımıyla oldukça dikkat çekici bir model olan Infiniti Qs Konsept’in hiç kuşkusuz en çok dikkat çeken bölümü öndeki ızgarasız yapısı. Kocaman bir Infiniti logosu kullanılan ön dizaynı sinirli bakan ince LED farlar da destekliyor.

Lüks segmentte Infiniti’nin işi hiç kolay değil. Tesla Models S ve Model X ile rekabet etmesi gerekirken. Önümüzdeki aylarda da Audi, Mercedes-Benz, BMW ve Lexus markalarının da tam elektrikli modellerinin tanıtılması bekleniyor. Ancak Infiniti’nin fütüristik tasarımıyla şu an için yarışta bir adım önde olduğunu söylemek mümkün.

[irp posts=”3800″ name=”Audi A7 Sportback 50 TDI Quattro Testim Youtube MSE Medya Kanalında Yayında!”]

Infiniti Qs Inspiration Konsept

Araba Habercisi Dergisi

Murat Tosun Audi A7 Sportback Testi

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba