Dünyaca Ünlü Nürburgring Pistinde Jaguar I-PACE ile Yakmadan Gazlamak Artık Mümkün!

Jaguar Elektrikli SUV Nürburgring Pistinde.
Jaguar Elektrikli SUV Nürburgring Pistinde.

Almanya’nın dünyaca ünlü Nürburgring pistinde ister kendi arabanızla isterseniz de orada bulunan firmaların sağladığı kiralık arabalarla tur atabiliyorsunuz. Jaguar, Nürburgring pistinde kullanıcılara ilk kez elektrikli bir arabayla tur atma imkanı sunan marka oldu. Jaguar Elektrikli SUV Nürburgring Pistinde.

Araba Dergisi, Araba Testi, Araba Testleri, Araba Sürüşleri, Araba Yorumları, Araba Yenilikleri, Araba Habercisi Dergisi.

youtube.com/msemedya

[irp posts=”8860″ name=”Araba Habercisi Dergisi’nin Kasım Sayısı Test Yıllığı Gibi: 13 Test Birden! Dergiliklerden Okuyabilirsiniz!”]

Spor araba performansında olan Jaguar  I-PACE ile Nürburgring pistinde 20.8 kilometre boyunca 73 virajlı pistte turlar atabiliyorsunuz. Hem de sıfır emisyon değeriyle. Jaguar I-PACE 400 beygir güç ve 696 Nm tork değeriyle 0-100 kilometre hızlanmasını sadece 4.8 saniyede tamamlıyor. 90 kWh’lık lityum iyon teknolojisine sahip bataryasıyla da 500 kilometreye yakın bir menzil sunabiliyor.

Jaguar, bu hizmetiyle dünyada ilk kez bir elektrikli arabayla Nürburgring pistinde tur atma imkanı sunuyor. RACE eTAXI adını verdiği strateji sayesinde Jaguar ödüllü I-PACE modeliyle daha geniş kitlelere ulaşmayı hedefliyor. Özellikle de yarış tutkunu olan araba severlere. Aslında Jaguar, elektrikli araba yarışlarına yabancı bir marka değil. Panasonic ile ortak kurduğu Panasonic Jaguar Yarış Takımı’yla elektrikli arabaların yarıştığı Formula E’de dört sezondur yarışıyor. Şimdi Nürburgring pistinde Jaguar I-PACE modelinin kiralama hizmetini sunan marka, Kasım ayı sonuna kadar da kampanya yapmış durumda. Her tur başına Jaguar I-PACE için istenen ücret 149 Euro olarak belirlenmiş. Jaguar I-PACE tanıtıldığı 2018 yılından bugüne bir çok ödülün de sahibi oldu. 2019 yılında ‘World Car of the Year’, ‘European Car of the Year’ ve ‘German Car of the Year’ ödüllerini aldı.

Jaguar Elektrikli SUV Nürburgring Pistinde. Araba Habercisi Dergisi.

2019 Yılının En Çok Satan Beşinci Markası Toyota mı Olacak Yoksa Peugeot mu Olacak?

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba