2019 Yılının Beşincisi Toyota Türkiye mi Olacak? Peugeot Türkiye mi Olacak?

Yılın En Çok Satan Araba Markaları
Yılın En Çok Satan Araba Markaları

Otomotiv Distribütörleri Derneği ODD tarafından açıklanan bilgilere göre yılın en çok satan beşinci markası hangisi olur diye sizlere sordum. Bunu her zaman yaptığım gibi instagram arabahabercisidergisi hesabımdan yaptım. Yılın En Çok Satan Araba Markaları.

Araba Dergisi, Araba Testi, Araba Testleri, Araba Sürüşleri, Araba Yorumları, Araba Yenilikleri, Araba Habercisi Dergisi.

youtube.com/msemedya

[irp posts=”8860″ name=”Araba Habercisi Dergisi’nin Kasım Sayısı Test Yıllığı Gibi: 13 Test Birden! Dergiliklerden Okuyabilirsiniz!”]

Peugeot tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de bir ivme yakaladı ve bunun ekmeğini hak edilmiş bir şekilde yiyor. Yeni model atağı ile Peugeot pazar payını artırırken, Türkiye Otomotiv Pazarı’nda da beşinciliğin peşinde ilerliyor. Türkiye’nin en çok satan beşinci markası olmak için Toyota ile Peugeot arasında sadece 35 adet fark var. Bu fark bile denmeyecek sonuç bakalım yılın kalan iki ayında nasıl bir sonuç ortaya çıkaracak.

Bunun sonucu sizce ne olur diye merak ettim ve bir antet düzenledim. Bunu her zaman yaptığım gibi instagram arabahabercisidergisi hesabımdan yaptım. İyi ki varsınız, nefis bir katılım gösterdiniz. Anketin sonucunda Türkiye’nin en çok satan beşinci markası olur için Peugeot Türkiye’ye yüzde 53 oy, Toyota Türkiye’ye ise yüzde 47 oy çıktı. Yani sizin seçiminiz Yılın En Çok Satan Beşinci Markası konusunda Peugeot Türkiye oldu. Bakalım sonuç ne gösterecek?

Yılın En Çok Satan Araba Markaları. Araba Habercisi Dergisi.

2019 Yılının En Çok Satan SUV Modeli Hangisi Olur Diye Size Sordum! İşte Sizin Seçiminiz!

 

 

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba