Uzun Boylu Peugeot Partner Geliyor! Yeni Partner Daha Uzun Versiyonuyla Tanıtıldı!

Peugeout Partner Crew Van Tanıtıldı!
Peugeout Partner Crew Van Tanıtıldı!

Peugeot Partner serisine bir yenisini daha ekledi. 2019 yılının ‘En İyi Van’ı olarak seçilen modelin daha uzun versiyonunu da piyasaya sürdü. Peugeot tüm yeni Partner serisi araçlarına üç kişilik ikinci bir oturma sırası daha ekleyecek. Aynı zamanda bu araç beş kişiye kadar esnek alan ve ekstra yük kapasitesi sunuyor. Peugeout Partner Crew Van Tanıtıldı!

Araba Dergisi, Araba Testi, Araba Testleri, Araba Sürüşleri, Araba Yorumları, Araba Yenilikleri, Araba Habercisi Dergisi.

youtube.com/msemedya

[irp posts=”8860″ name=”Araba Habercisi Dergisi’nin Kasım Sayısı Test Yıllığı Gibi: 13 Test Birden! Dergiliklerden Okuyabilirsiniz!”]

Yeni Peugeot Partner arka koltukları katlanmışken  3.5 m3 ‘e kadar geleneksel yükleme alanı ve 2,000 mm’ye kadar taşıma kapasitesi sağlıyor. Bu yükleme alanı ön yolcu koltuğu aşağı katlanarak 3,050 mm arttırılabiliyor.

Yeni Peugeout Partner araçlarının maksimum yük taşıma kapasitesi 850 kg olarak belirlendi . Ayrıca tamamen yeniden tasarlanan koltuklarıyla yeni Peugeot Partner 1.450 mm koltuk uzunluğu ile 1.8m3 yük taşıma alanı sağlıyor.

Peugeout’un yenilenen Partner serisinin klima, park sensörü, hız sabitleyici, tek dokunuşla otomatik açılan elektrikli cam, Apple CarPlay ve Android Auto gibi özellikleriyle neredeyse  Partner Van Professional’den hiçbir farkı yok.

Tamamen yenilenen Peugeout Partner Crew Van nakliye ekibine, şantiyelere ve çok amaçlı bir araca ihtiyacı olanlara hitap etmesi bekleniyor.

Yenilenen Partner 3 motor opsiyonuna sahip: PureTech 110 beygir 6 ileri manuel, BlueHDi 100 beygir 5 ileri manuel ve BlueHDi 130 beygirlik EAT8 8 ileri otomatik. Her üç motor da start-stop teknolojisyle yakıt tüketimini azaltıyor.

Peugeout Partner Crew Van Tanıtıldı! Araba Habercisi Dergisi.

Yerli Otomobil Fabrikamızın Üretim Kapasitesi Kulislerde Konuşulmaya Başladı!

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba