Jaguar E-Pace Modeli İçin Chequered Flag Edition Özel Donanım Paketini Tanıttı!

Jaguar EPace Chequered Flag Edition
Jaguar EPace Chequered Flag Edition

Jaguar, kompakt SUV modeli E-Pace için ‘Chequered Flag’ özel donanım seviyesini tanıttı. Yarışlara atıfta bulunan yeni versiyon, damalı bayrak vurgusuyla modelin performansının artırıldığı hakkında ipuçları veriyor. Jaguar EPace Chequered Flag Edition

Araba Dergileri, Araba Dergisi, Otomobil Dergileri, Araba Testleri, Otomobil Dergisi, Otomobil Testleri

Araba Habercisi Dergisi

youtube.com/msemedya

Chequered Flag Edition’a özel olarak 19 inçlik parlak koyu gri jantlar ilk bakışta dikkat çekiyor. Bu özel versiyon, 3 renk seçeneğiyle tercih edilebiliyor. Chequered Flag Edition’a özel olan Photon Kırmızı, Corris Gri ve Yulong Beyazı.

[irp posts=”4488″ name=”Araba Habercisi Dergisi Mayıs Sayısı Turkcell Dergilik’te! İndirme Linki Haberde!”]

Chequered Flag Edition oldukça dolu bir donanım seviyesiyle karşımıza çıkıyor. Panoramik cam tavan, ısıtmalı ön koltuklar, 12.3 inçlik TFT ekranlı kadran, ısıtmalı direksiyon ve siyah alüminyumla kaplanmış pedallar standart olarak sunuluyor. 10 inçlik dokunmatik multimedya ekranıyla da Apple CarPlay ve Android Auto bağlantı özelliklerine sahip olarak dikkat çekiyor.

Chequered Flag Edition’da 4 farklı motor ve güç seçeneği tercih edilebiliyor. Bunlar 150 ve 180 beygirlik dört tekerlekten çekiş sistemine sahip dizel motorlarla birlikte 200 ve 250 beygirlik dört çeker benzinli motorlar olarak sunuluyor. Tüm motor seçenekleri otomatik vites olarak tercih edilebiliyor.

Jaguar, E-Pace modellerinde yapay zekayı da standart olarak sunmaya başladı. Sunulan sistem sayesinde kullanıcının alışkanlıklarına göre koltuk ayarı, klima ve eğlence sistemi otomatik olarak ayarlanıyor. Hangi kullanıcının o sırada aracın içerisinde olduğunu ise telefonundaki bluetooth özelliğiyle sağlıyor.

Adaptif Dinamik Süspansiyon sistemiyle de Jaguar E-Pace, dinamik bir sürüş için gerekli tüm özellikleri sunuyor. Her iki milisaniyede bir araç hareketlerini kontrol ediyor ve her 10 milisaniyede de gerekli sönümleme kuvvetini hesaplıyor. Böylelikle de çok daha rijid bir gövdeyle sürüşe cevap verebiliyor ve konforlu bir sürüş sunuyor.

[irp posts=”3751″ name=”Youtube MSE Medya Kanalında Mercedes CLS 400d Testim Yayında! Abone Ol Kaçırma!”]

Jaguar EPace Chequered Flag Edition

Araba Habercisi Dergisi

 

Jaguar EPace Chequered Flag Edition, Elektrikli Araba, Araba Dergileri, Araba Dergisi, Otomobil Dergileri, Otomobil Dergisi, Araba Testleri, Araba Yorum, Araba Sürüşleri, Otomobil Sürüşleri, Araba Habercisi

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba