Jaguar’ın En Hızlısı F-Type Yenilendi! Videolu

Jaguar F Type Yenilendi.
Jaguar F Type Yenilendi.

Jaguar F Type Yenilendi, Yeni Jaguar F Type Tanıtıldı, 2020 Jaguar F Type Yorumları, Yeni Jaguar F Type Yorumları, Jaguar F Type Fotoğrafları. Jaguar’ın spor modeli F-Type tamamen yenilendi. İki kişilik spor arabasında Jaguar DNA’sını ön plana koyarak üst düzey performans sunmaya devam ediyor. 4 silindir ve 8 silindirlik motor seçenekleri olan yeni Jaguar F-Type, artık daha kaslı ve modern bir tasarıma sahip oldu. Jaguar F Type Yenilendi.

Yeni Skoda Octavia Ne Zaman Satılacak? Küçük Hacimli Dizel Otomatik Seçeneği Olacak mı?

Araba Habercisi Dergisi, Araba Testleri, Araç Testleri, Otomobil Testleri.

youtube.com/msemedya

Dış tasarımda en çok dikkat çeken ön bölümünde oldukça ince bir far tasarımına yer veren Jaguar, yeni super-slim LED farlarıyla da öne çıkıyor. Yeni tampon tasarımıyla burun kısmında Maserati izleri taşıyan F-Type, karbon detaylarla oldukça şık görünüyor. Kaslı kaputuyla da gücünü sergilemekten kaçınmıyor. Arka tasarımda ise selefine göre ayırt edici bir farklılık bulunmayan Jaguar F-Type’ın yeni difüzörü dört çıkışa sahip egzozuyla sportif algıyı yükselten detay olarak öne çıkıyor.

İç tasarımında ise güncel Jaguar tasarımının en ileri versiyonunu sunan F-Type tamamen yenilenmiş dijital bir kokpite ve multimedya sistemine sahip. 12.3 inçlik devasa bir dijital gösterge ekranına sahip olan F-Type, tamamen harita modu da dahil olmak üzere birçok kişiselleştirme özelliği de sunuyor. Neredeyse tamamı deri kaplı olan iç mekanında sportif algıyı ön plana çıkaran sportif koltuklarıyla dikkat çekiyor.

Artık En Çok Satan SUV Qashqai değil!

Jaguar F-Type’ın en önemli detayına gelelim. Modelin kalbine yani motoruna. Hem 2.0 litre dört silindirli hem de 5.0 litrelik V8 motor seçenekleri sunan F-Type, geliştirdiği Quickshift şanzımanıyla da öne çıkıyor. 2.0 litrelik 300 beygir güce sahip olan seçeneği sadece arkadan itişli olarak sunuluyor. 5.0 litrelik 450 beygir V8 motor seçeneğiyle birlikte ise dört tekerlekten çekiş sistemi sunuluyor. Ayrıca Jaguar F-Type’ın R versiyonunda ise aynı motor seçeneğinin daha güçlü 575 beygirlik bir versiyonu bulunuyor. V8 motor seçeneğinde 0-100 km/s hızlanmasını sadece 4.4 saniyede tamamlayan Jaguar F-Type’ın son hızı ise elektronik olarak 285 km/s olarak sınırlandırılmış. 575 beygirlik en güçlü seçenekte ise 0-100 km/s hızlanması 3.5 saniyeye düşerken son hız da 300 km/s olarak sınırlandırılmış durumda.

Ford Yolları McDonald’s Kahvesiyle Aydınlatacak!

Jaguar F Type Yenilendi.

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba