Jeep Hibrit Modeller Ne Zaman Satılacak?

Elektrikli Jeep, Jeep Elektrikli, Jeep Wrangler 4xe, Jeep Renegade 4xe, Jeep Compass 4xe, Jeep 4xe CES Fuarında Tanıtıldı.

Youtube kanalımız.

[irp posts=”11831″ name=”Araba Habercisi Ocak Sayısı Test Yıllığı Olarak Çıktı!”]

Jeep, CES 2020’de Fiat Chrysler Automobiles’ın küresel çapta elektrikliye geçiş sürecini gözler önüne serdi. Fuarda, SUV dünyasının gelecek beklentilerini sergileyen marka, üzerinde ”4xe” logosu bulunan şarj edilebilir, hibrit elektrikli Wrangler, Renegade ve Compass’ı ilk kez tanıttı.

Jeep 4xe CES Fuarında Tanıtıldı.

Jeep Hibrit Modeller Ne Zaman Satılacak?

Jeep Türkiye tarafından açıklanan bilgiye göre Plug-In Hibrit Jeep modelleri 2020 yılı ilk çeyrekte piyasaya sürülecek.

Hangi SUV Kaç Tane Sattı? İşte Top 20!

Jeep Elektrikli Modeller 2022’de Gelecek.

Markanın fuarda sergilediği şarj edilebilir elektrikli hibrit Wrangler 4xe, Renegade 4xe ve Compass 4xe, Jeep’in 2022 yılına kadar tüm modellerinde elektrikli versiyonlarını devreye alma planının ilk adımını temsil ediyor.

2020 Kompakt SUV Dizel Otomatik Karşılaştırması!

Jeep ile “yeşil- çevre dostu premium teknoloji”

Performans ve 4×4 kabiliyetleriyle sürüş güvenliğini bir üst seviyeye çıkarmayı hedefleyen Jeep’in elektrikli hibrit araçları, daha yüksek tork üretimi, anında gelen motor tepkileriyle asfaltta daha fazla sürüş keyfi ve asfalt dışı yollarda daha etkin bir performans vadediyor. “yeşil- çevre dostu premium teknoloji” konusunda öncü olma misyonuyla hareket eden Jeep’in, gerek performans gerekse 4×4 yetenekleriyle öne çıkacak olan 4xe logolu üç yenilikçi Jeep modeli, aynı zamanda FCA’nın 2020 yılına kadar 30 adedin üzerinde elektrikli araç lanse etme taahhüdünün de bir parçasını oluşturuyor.

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba