Jeep Renegade ve Compass Modellerine ‘Zindan’ Versiyonu Ekledi! Peki Nedir Bu?

Jeep Renegade Night Eagle Tanıtıldı
Jeep Renegade Night Eagle Tanıtıldı

Jeep Renegade ve Compass modelleri için Night Eagle versiyonları tanıtıldı. Bu yeni donanım seviyesiyle her iki model de daha cesur ve sportif bir görünüme kavuştu. Jeep Renegade Night Eagle Tanıtıldı.

Araba Habercisi Dergisi, Araba Testleri, Araç Testleri, Otomobil Testleri.

youtube.com/msemedya

Jeep Renegade Night Eagle, 18 inç parlak siyah jantlara ve yine parlak siyah bir ön ızgaraya sahip. İç mekandaki siyah detaylarla farklılaşan Jeep Renegade Night Eagle, direksiyondan, hoparlörlerin çerçevelerine kadar pek çok yerde farkını yansıtıyor. Tüm bu farklılıklarını ise üzerinde bulunan Night Eagle amblemiyle taçlandırıyor. Longitude donanımı üzerinde geliştirilen Night Eagle versiyonu, standart olarak çift bölgeli klima, adaptif hız sabitleme, Apple CarPlay ve Android Auto uyumlu 8.4 inçlik Uconnect navigasyon sistemiyle birlikte oldukça dolu bir donanım seviyesi sunuyor.

Jeep Renegade Night Eagle, iki benzinli ve bir dizel motor seçeneğiyle sunuluyor. 1.0 litrelik 120 beygir benzinli ve 1.6 litrelik 120 beygirlik dizel motorlarıyla altı ileri manuel şanzımanla sunuluyor. Otomatik vites seçeneği ise 1.3 litrelik 150 beygirlik benzinli motorla birlikte sunuluyor.

Jeep Compass Night Eagle da ise iki dizel ve bir benzinli motor karşımıza çıkıyor. 1.4 litrelik 140 beygirlik benzinli ve 1.6 litrelik 120 beygirlik dizel motorlar önden çekişli olarak ve altı ileri manuel şanzımanla birlikte sunuluyor. 2.0 litrelik 140 beygirlik dizel motoru ise hem otomatik vites seçeneğiyle hem de Jeep’in eşsiz 4×4 teknolojisiyle sunuluyor.

Jeep Renegade Night Eagle 1.0 litrelik 120 beygir benzinli motor seçeneğine sahip modelin İngiltere başlangıç fiyatı 23.445 Sterlin olarak açıklandı. Jeep Compass Night Eagle’ın ise 1.4 litrelik 140 beygirlik benzinli motor seçeneği 27.230 Sterlin’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Jeep Renegade Night Eagle Tanıtıldı. Araba Habercisi Dergisi.

Araba Habercisi Dergisi Eylül Sayısı Çıktı! Dergiliklerden Okuyabilir Abone Olabilirsiniz!

Araba Habercisi Dergisi’nin dopdolu Eylül Sayısı Çıktı. Üstelik Teknoloji Dergisi GoToTechno Dergisi hediyesiyle birlikte. İki dergiyi birlikte dergiliklerden okuyabilir, yok ben basılı istiyorum derseniz abone olabilirsiniz.

Araba Habercisi Dergisi Eylül Sayısında Neler Var?

Opel 50 km boyunca hiç yakmayan SUV yaptı!
Cabrio SUV olur mu demeyin? Volkswagen yaptı.
Elektrikli Audi SUV rakiplerinden önce geldi.
Mercedes Benz Kompakt Sedan A200 ile çok iddialı.
Yeni Opel Corsa Elekrikli Seçeneğiyle Geliyor!
Ford SUV Şansını Puma ile deneyecek.
Yeni Mazda3 180 Beygir Oldu.
Fabrika Çıkışı LPG’li Honda Civic Testi.
Yerli Malı Renault Clio Yenilendi.
Nissan Qashqai CVT şanzıman dönemini kapattı.

Teknoloji Dergisi GoToTechno Eylül Sayısı Çıktı!

Teknoloji Dergisi GoToTechno Dergisi kolay anlaşılan diliyle ön plana çıkan bir dergi. Araba Habercisi Dergisi’nin hediyesi olmasının dışında Turkcell Dergilik üzerinden tüm sayıları ücretsiz okuyabilirsiniz.

[irp posts=”7068″ name=”2020 Volkswagen Passat Eylül Ayının Sonunda Satışa Sunuluyor! Kaç Para Olur?”]

 

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba