Opel Corsa Jurgen Klopp’un Şampiyon Ekibinde

Jurgen Klopp Opel Corsa Kullanacak
Jurgen Klopp Opel Corsa Kullanacak

Opel Corsa, Yeni Opel Corsa, 2020 Opel Corsa, Opel Corsa Jürgen Klopp. Yeni Opel Corsa için bu dönemde bundan iyi reklam olamazdı. Mart ayından itibaren Türkiye’de de satışa sunulacak olan Yeni Opel Corsa için büyük iş. Liverpool teknik direktörü Jurgen Klopp Opel Corsa Kullanacak.

Araba Habercisi Dergisi, Araba Testleri, Araç Testleri, Otomobil Testleri.

youtube.com/msemedya

[irp posts=”11831″ name=”Araba Habercisi Ocak Sayısı Test Yıllığı Olarak Çıktı!”]

2020’nin En Uzun Menzil Sunan 15 Elektrikli Arabası

Otomotiv sektöründe yapılan bazı işleri gördüğüm zaman şapka çıkarıyorum. Türkiye otomotiv pazarında pazarlama yaratıcılığı konusunda beceriksiz bir dönemden geçilirken dünyada bunun tam tersi bir durum söz konusu.

Jurgen Klopp Opel Corsa Kullanacak.

Opel Insignia Sonunda Ağlayan Surattan Kurtuldu!

Son dönemlerde futbol dendiğinde hiç şüphesiz en başarılı isim o. Jürgen Klopp’un Ekibi Liverpool futbol tarihine geçecek başarılara imza atıyor. Dün yaşanan müthiş sonucun ardından Opel bugün bu fotoğrafı paylaştı ve ünlü teknik patron Jürgen Klopp’un Yeni Corsa ile birlikte anılmasını sağladı. Üstelik bunu elektrikli otomobillerin yılı olacak dönemde Elektrikli Opel Corsa modeliyle yaptı. Pazarlama faaliyetleri açısından hedefi tam 12’den vuran nefis işlerden biri.

Liverpool Tarih Yazıyor.

Futbolu, futbol konuşmayı ve özellikle bu müthiş oyunun içinde olmayı seviyorum. Çoğunluğumuz gibi son dönemlerde yurt dışında Liverpool maçlarını kaçırmadan takip etmeye çalışıyorum.  Premier Lig’deki son yenilgilerini 3 Ocak 2019’da Manchester City’den alan Liverpool dün akşam da galip gelerek 1 yıldır maç kaybetmeyen bir futbol takımı oldu. Liverpool, bir maçı eksik olmasına rağmen en yakın takipçisi Leicester City’nin 13 puan önünde lider durumda. Şüphesiz bu başarıdaki en büyük paylardan biri Jürgen Klopp’un.

Araba Habercisi Ocak Sayısı Test Yıllığı Olarak Çıktı!

Opel Corsa ve Jürgen Klopp bir arada.

Futbol dendiğinde en çok konuşulanların başında yer alan Jürgen Klopp’un Yeni Opel Corsa ile fotoğrafının paylaşılması gerçek anlamda bir pazarlama başarısı. Tebrikler Opel, bu pazarlama anlayışı markayı en çok satanlar ligine çok rahat taşıyacaktır, aynen devam.

"<yoastmark

2020 Yılında Araba Satın Alacak Mısınız?

 

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba