Makyajlı Opel Insignia Tanıtımına 1 Gün Kaldı!

Opel Insignia 2020 Tanıtımı Yapılıyor.
Opel Insignia 2020 Tanıtımı Yapılıyor.

Opel Insignia, Yeni Opel Insignia tanıtıldı, 2020 Opel Insignia tanıtıldı, Yeni Opel Insignia Yorumları, 2020 Opel Insignia yorumları, Yeni Insignia fotoğrafları. Makyajlı Opel Insignia merakla beklediğim araçlardan biri. Beklediğim gün geldi ve Yeni Opel Insignia gösterildi. İddialı bir makyaj gören araç 10-19 Ocak 2020 tarihleri ​​arasında düzenlenecek olan Brüksel Otomobil Fuarı’nda tüm detaylarıyla tanıtılacak. Fuarın medya günüyse 9 Ocak tarihinde düzenlenecek. Aracın fuarın hemen ardından satışa sunulmasını bekliyorum. Opel Insignia 2020 Tanıtımı Yapılıyor.

Araba Habercisi Dergisi, Araba Testleri, Araç Testleri, Otomobil Testleri.

youtube.com/msemedya

[irp posts=”11831″ name=”Araba Habercisi Ocak Sayısı Test Yıllığı Olarak Çıktı!”]

2020’nin En Uzun Menzil Sunan 15 Elektrikli Arabası

Sizi bilmiyorum ama makyajlı Opel Insignia yerini alacağı modele göre bence başarılı bir şekilde elden geçirilmiş. Ben bu arabanın tasarımını makyajlasaydım neresine müdahale ederdim diye düşündüğüm her yerine küçük ama etkili dokunuşlar yapılmış. Elbette radikal bir değişim söz konusu değil ama bu değişim daha keskin hatlara sahip olması konusunda etkili olmuş. Aslında ağlak suratlı bir ifadeye sahip olmasının en önemli nedeni logo çıtası olarak ön plandaydı. Buna ızgaranın basit görünen tasarımı da eşlik ediyordu. Benim için sadece bu çıtanın değişmiş olması bile yeterli 🙂 Eskisine göre daha düz bir hatta sahip olan yüzü far tasarımıyla da belirgin bir çizgi şeklinde desteklenmiş.

Opel Insignia Makyajlı ve Eski farkı

Opel’in Amiral Gemisi Insignia makyajlandı. 2020 Opel Insignia yeni tasarımıyla D segmentinde kendinden sıklıkla söz ettirecek bir otomobil olmuş. Tasarımda agresif detayların yanında kalite seviyesi de son derece yüksek görünüyor.

Yeni Opel Insignia Grand Sport‘un önü, yeni krom radyatör çıtalarına sahip. Ortadaki Opel logosunun daha büyük görünmesini sağlayan, far tasarımı iddialı.

Opel’in Tasarım Başkan Yardımcısı Mark Adams, “Yeni Insignia, Cesur ve Saf tasarım uygulamalarımızı net bir şekilde ortaya koyuyor. Alman kimliğimizi tam olarak yansıttığımız modellerimizden biri” diyor.

Mercedes Benz E 200d Türkiye’de Satışa Sunuldu!

Yeni Opel Insignia tanıtıldı.

Yeni nesil IntelliLux LED farlar, yakıt tüketimini azaltmak için de etkili bir çözüm deniliyor. Başarılı gece görüşü için en iyi far seçeneklerinden biri olduğu da söyleniyor.

10 yıl önce tanıtılan Opel Insignia bugüne kadar 1.2 milyon adetten fazla satıldı.

2020 Opel Insignia sürücü yardımcı teknolojiler açısından da zengin.

Otomatik acil fren, Yaya algılayabiliyor.
Şeritte tutma yardımcısı,
Kör nokta uyarı sistemi,
Acil durum frenlemeye sahip adaptif cruise control sistemi,
Trafik işareti tanıma,
Gelişmiş park yardımcıları,
Head-up display.

Yeni Opel Insignia’nın yaşam alanı ve motor seçenekleriyle ile ilgili bilgiler henüz açıklanmadı. Bunun için 10 Ocak tarihindeki tanıtımı beklemek gerekiyor.

Rivian Modelleri Tank Dönüşü Yapabiliyor! Videolu

Opel Insignia 2020 Tanıtımı Yapılıyor.

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba