Kia Seltos Dizel Otomatik Türkiye’ye gelir mi? Resmen Açıklandı!

Kia Seltos Yorumları, Kia Seltos özellikleri, Kia Seltos Fiyatları, 2020 Kia Seltos, Kia Seltos Teknik Veriler, Kia Seltos Türkiye. Kia Seltos Dizel Otomatik Yorumları.

Kia Seltos SUV Uzak Doğu’da son derece uygun fiyatla bir SUV model olarak satılıyor. Örneğin Hindistan para birimi olan rupiye göre hesap yaparsam ortaya şu sonuç çıkıyor. Yeni Kia Seltos Kaç Para? Kia Seltos Dizel Otomatik Yorumları.

Youtube.com/msemedya

Kia Seltos Dizel Otomatik Türkiye’ye gelir mi?

Bu konuda Kia Türkiye’nin elinden geleni yapacağını tahmin ediyordum. Kia Sportage ve Kia Stonic ile SUV rekabetinde olan marka performanstan memnun değildir diye düşünüyordum. Özellikle Kia Stonic kardeşi Hyundai Kona’ya göre oldukça geride kalmışken. Ancak Kia Türkiye dün sosyal medya hesabından böyle bir çalışmalarının olmadığını açıkladı. Bir kullanıcının sorusuna verilen cevap bu şekilde oldu. Bakalım ilerleyen zaman neyi gösterecek?

Yeni Kia Seltos, Hindistan’da 10 Lakh yani 1 milyon rupiye satılıyor. 1 milyon rupiyi bugünkü kurdan Türk Lirasına çevirdiğim zaman karşıma Yeni Kia Seltos’un Hindistan’da 80 bin TL’ye satıldığını çıkarıyor. Hiç fena bir fiyat değil. Bu konuda bir örnek daha vermek istiyorum. Hindistan’da mesela Mercedes C Serisi, 40 lakh fiyat etiketiyle satılıyor. Yani 320 bin TL. Burada anlatmak istediğim arabaların Hindistan’da ucuz olmadığı, Kia Seltos’un uygun bir fiyata sahip olduğu.

Kia Seltos Dizel Otomatik Yorumları.

Kia Seltos Özellikleri Neler?

Donanım listesine baktığım zaman istediğiniz ne varsa aracın seçimini yaparak satın alabiliyorsunuz. Başlangıç fiyatında da son derece yüksek bir donanım seviyesi sunuluyor. Yeni Kia Seltos’un motor kaputunun altında, 1.4 lt ve 1.5 lt’lik benzinli motorların yanında, 1.5 litrelik dizel ünite yatıyor. Bu ünite de tam bizlik. 114 beygir güç üreten dizel ünite, 250 Nm tork değerine sahip. Açıklanan bilgilere göre Yeni Kia Seltos bu kombinasyonla 0-100 km/s hızlanmasını 11.8 saniyede tamamlıyor. Otomatik şanzıman ve en yüksek donanım seviyesini satın almak istediğiniz zamansa fiyat 110 bin TL oluyor.

Yeni Skoda Octavia’da dizel otomatik olacak mı?

[irp posts=”14852″ name=”Araba Habercisi Mart 2020 Sayısı Çıktı! Nerelerden Okuyabilirsiniz?”]

Kia Seltos Dizel Otomatik Yorumları Nasıl Oldu?

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba