Yeni Kia Sorento Türkiye’de satışa sunuldu! Çok iddialı özelliklere sahip Sorento kaç paraya satışa çıktı!

Kia Sorento fiyat listesi 2021.
Kia Sorento fiyat listesi 2021.

Yeni Kia Sorento Türkiye’de satışa sunuldu! Çok iddialı özelliklere sahip Sorento kaç paraya satışa çıktı! Kia Sorento fiyat listesi 2021.

Instagram Hesabım

Yeni Kia Sorento iddialı bir tasarıma sahip olmuş. Bundan önceki Sorento nesillerinin sağlam, sert görünümlü estetiğini korumaya çalışan Kia tasarımcıları ilhamını bu yönde almış. Her zamankinden daha şık olan Sorento’nun yeniden tanımlanmış tasarımı, daha keskin çizgiler ve kesintisiz yüzeyler içeriyor. Bu değişim onu daha yuvarlak kenarlı önceki neslinden daha belirgin bir şekilde ayırıyor. Daha çağdaş geometrik detaylar ve geriye eğik duran tasarım detaylarıyla yerini aldığı modele göre daha iyi görünüyor.

Sorento’nun iddialı yüzü, Kia’nın ayırt edici ‘kaplan burnu’ ızgarasının yeni bir yorumuyla da sunuluyor. Izgara eskiye göre daha geniş ve her iki taraftaki farların etrafına geçiyor olması dikkat çekiyor. Farlar yeni bir ‘kaplan gözü’ LED gündüz sürüş lambasına sahip. Profilde, Sorento’nun oranları üzerinde çalışılan tasarım sayesinde daha uzun görünmesi ustalıkla sağlanmış. Yeni oranları kaputun uzunluğunu artırırken, A direğini ön akstan 30 mm daha geriye çekmiş. Kaputun arka kenarı çamurlukların etrafını dolaşırken, yeni dikey stop lambalarına kadar güçlü bir karakter çizgisine dönüşmüş.

Yeni Sorento, Seltos, Stonic, Sportage ve Telluride modellerini de içeren Kia’nın yeniden canlandırılan küresel SUV serisinin kalbinde yer alıyor. Yeni Kia Sorento, Kia’nın küresel tasarım ağındaki Güney Kore, Avrupa ve Kuzey Amerika’daki üç stüdyo arasındaki işbirliğinin bir sonucu olarak tasarlanmış. Dördüncü nesil Kia Sorento, alan, pratiklik, verimlilik ve kalite için orta ölçekli SUV segmentinde standartları yükselten yepyeni bir platforma dayanıyor da deniliyor. Güçlü bir 12 hoparlörlü BOSE surround ses ses sistemi araçta yer alacak olan iddialı özelliklerden olacak.

7 yıl 160 bin km garantinin sunulacağı Yeni Sorento’nun Türkiye’de ne zaman satışa sunulacağı açıklanmadı. Sorento Hibrit, 1,6 litrelik T-GDi’yi (turboşarjlı benzinli doğrudan enjeksiyon) 1,49kWh lityum-iyon polimer pil paketi ve 44,2kW elektrik motoruyla yeni bir ‘Smartstream’ olarak adlandırılıyor. 230 HP ve 350 Nm tork üreten bu hibrit Sorento iddialı olabilir. 

Yeni Kia Sorento Türkiye’de satışa sunuldu ve fiyatı 899.900 TL olarak açıklandı.

Ocak 2022’de sıfır km otomobil fiyatları yüzde 12 ikinci el otomobil fiyatları yüzde 25 zamlanacak!

Araba Habercisi Ekim 2021 Sayısını Nerelerden Okurum?

Araba Habercisi Dergisi 33. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 33. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz.

Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Dergisi’ni Türk Telekom üzerinden okumak isteyenlerse Türk Telekom e dergi uygulamasını indirerek okuyabilir. Türk Telekom e dergi uygulaması hem App Store hem de Google Play üzerinden indirilebiliyor.

Araba Habercisi Dergisi Ekim 2021 sayısı ayrıca diğer tüm sayılarıyla birlikte Dijital basın dergilikte.

Araba Habercisi Dergisi Ekim 2021 Sayısında neler var? 0 km otomobil dergileri 2021.

Fiat Egea Cross’a yeni body kit geldi.

Yeni Citroen C3 işte böyle olacak.

Çocukların hayalindeki Ford nasıl? İşte onların 2030 hayali.

Elektrikli Opel Mokka ne zaman geliyor? Resmi açıklama.

Elektrikli Hyundai Kona Türkiye’de satışa sunuldu.

Merakla beklenen Yeni Renault Megane elektrikli tanıtıldı.

Toyota Yaris SUV satışa sunulmak için gün sayıyor.

Yeni Peugeot 308’in fiyatları belli oldu.

Renault’nun yeni ticari araçları Türkiye’ye geldi.

Coupe SUV Volkswagen Taigo’nun Almanya fiyat listesi açıklandı!

Yeni Dacia Duster hiç olmadığı kadar güçlü geldi.

Yeni Honda City rekabeti seviyor. Sedan rekabeti hız aldı.

Yeni Volkswagen Polo büyük oynuyor. Satışa sunuldu.

Kia Sorento fiyat listesi 2021.

Kia Sorento fiyat listesi 2021

Kia Sorento fiyat listesi 2021.

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba