Kia XCeed Plug-in Hybrid Elektrikli Motoruyla Hiç Tüketmeden 58 kilometre gidebiliyor!

Kia XCeed Hybrid Yakıt Tüketimi.
Kia XCeed Hybrid Yakıt Tüketimi ne kadar?

Kia XCeed Hibrit, Kia XCeed Hybrid, Kia XCeed PHEV, Kia XCeed Hibrit Ne Zaman Satılacak? Kia XCeed Hibrit çıktı, Kia XCeed Hybrid Yakıt Tüketimi.

Kia’nın Ceed modelinden ürettiği crossover SUV versiyonu XCeed hibrit seçeneğiyle çok iddialı olur. Kia XCeed Hibrit Ne Zaman geliyor? Kia XCeed Hybrid Yakıt Tüketimi.

Instagram Hesabım

Kia XCeed Hibrit tanıtıldı. Kia’nın iddialı olmasını beklediğim modeli XCeed Plug-in Hibrit olarak tanıtıldı. Kia XCeed Hibrit Ne Zaman Satılacak? Kia XCeed Plug-in Hybrid Avrupa’da siparişlere açıldı ve satışa sunuldu. Kia XCeed PHEV İngiltere’de 30 bin Sterlin’den başlayan fiyatlarla satılıyor. Ancak Korona Virüs salgını satış konusunda ellerini zorlaştırdı. Gecikmeler yaşanıyor. Kia Türkiye tarafından XCeed Hibritin ne zaman satışa sunulacağıyla ilgili şimdilik bir bilgilendirme yapılmadı. Bununla birlikte Ceed modelinin hibrit versiyonunun da bu yıl satışa sunulması bekleniyor.

Kia XCeed Plug-in Hibrit için dizel katili demem mümkün. 1.6 litrelik GDi benzinli motor, 8.9kWh pil ve 44.5kW elektrik motoru ile birleştirilmiş. Yeni güç aktarma sistemi, bir lityum polimer pil takımını, bir elektrik motorunu ve verimli bir 1.6 litrelik GDi (Benzinli Doğrudan enjeksiyon) motorunu bir araya getiriyor. Kia XCeed Hybrid 139 HP güç ve 265 Nm tork üretiyor. Bu veriler gerçekten iddialı. Açıklanan fabrika verilerine göre aracın 0-100 km/s hızlanma verisi 10.6 saniye. Yine fabrika verilerine göre aracın son hızı 160 km/s. Açıklanan fabrika verilerine göre 1.5 litre yakıtla 100 km yol yapabilme imkanı da olacak.

Kia XCeed Hibrit menzili ne kadar?

Kia XCeed Hybrid şanzıman açısından kardeşlerinden farklılaşmış. Geleneksel e-CVT şanzıman yerine 6 ileri oranlı çift kavramalı şanzıman kullanılmış. Kia XCeed Plug-in Hybrid sadece elektrikle 58 kilometre gidebiliyor. Pillerin tam kapasite şarj olması için gereken zamansa 2 saat 15 dakika. Kia XCeed Hibrit, 7 yıl ya da 160 bin kilometre garanti ile satışa sunulacak. Bu garanti elektrik motoru ve pil kullanan bir araç için iddialı rakamlar.

Peugeot 3008 SUV Rakip tanır mı? Kısa Test İzlenimlerim Nasıl? Peugeot SUV 3008 Kaç Tane Satıyor?

Kia XCeed Hybrid Yakıt Tüketimi.

REKLAM

REKLAM

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

OTOMOTİV GAZETE SAYFASI

ikinci el araba pazarı 2024 Mart

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba