Mekanın Sahibi Geldi! Yeni Mercedes-AMG E 63 4MATIC + Sedan ve Estate Göz Kamaştırıyor!

Mercedes E63 AMG Sedan.
Mercedes E63 AMG Sedan ve Estate.

Yeni Mercedes AMG E63 4MATIC, Mercedes AMG Modelleri 2020, 2020 Mercedes AMG Modelleri, Mercedes E63 AMG Sedan, Mercedes E63 AMG Estate.

Mekanın Sahibi Geldi! Yeni Mercedes-AMG E 63 4MATIC + Sedan ve Estate Göz Kamaştırıyor! Mercedes E63 AMG Sedan, Mercedes E63 AMG Estate.

Instagram Hesabım

Yüksek performanslı motora sahip E-Serisi, 1986 yılının “The Hammer” efsanesinden bu yana Mercedes-AMG markasının en önemli modellerinden biri olarak öne çıkıyor. En güncel nesilde sportif sürüş dinamikleri daha fazla konforla birleştirilirken, tasarım noktasında da kapsamlı bir güncelleme gerçekleştiriliyor. Daha ince MULTIBEAM LED teknolojili ön farlar, daha geniş ve dolgun çamurluklar ve hatları yeniden yorumlanan güç kubbelerine sahip motor kaputu dikkat çekici.

Sedana arkadan bakıldığında yeni, daha ince ve artık iki parça olan arka stop lambalar hemen göze çarpıyor. Bagaj kapağına kadar uzanan stop lambaları parlak krom bir çıta ile görsel olarak birbirine bağlanıyor. Estate gövde tipinde ise krom çıta, dış taraftaki stop lambasına kadar uzanıyor. Form olarak değişmese de stop lambalarının iç tasarımı Sedan versiyon ile aynı olacak şekilde yenileniyor. Sedan versiyonun bagaj kapağının üzerindeki zarif spoyler gövde renginde boyanırken, isteğe bağlı olarak sunulan AMG Dış Mekan Karbon-fiber paketi IIile birlikte spoyler karbon görünüme bürünüyor.

Yeni Skoda Octavia Almanya Fiyat Listesi Nasıl? Yeni Octavia Motor Seçenekleri Neler?

AMG’nin 4,0 litre V8 Biturbo motoru E 63 S 4MATIC+ versiyonunda 612 PS (450 kW) güç ve 2.500 ile 4.500 d/d aralığında 850 Nm tork üretiyor. Baz versiyon olan E 63 4MATIC+, 571 PS (420 kW) güç ve 750 Nm tork üretiyor. S versiyonu 0’dan 100 km/s’ye 3,4 saniyede ulaşırken baz versiyon 3,5 saniyeye ihtiyaç duyuyor. Estate gövde tipinin hızlanma değeri ise S versiyonunda 3,5 saniye ve baz versiyonda 3,6 saniye.

AMG 4,0 Litre V8 motorda yüksek güç üretimi ve hassas gaz tepkileri için Twin-Scroll teknolojisine sahip iki adet turbo besleme kullanılıyor. Böylece geri basınç ve gaz dönüşümü optimize ediliyor. Standart olarak sunulan silindir kapatma özelliği ve diğer önlemler sayesinde her iki versiyonda yüksek verimlilik seviyesiyle dikkat çekiyor. Silindir kapatma özelliği “Konfor” modunda 1.000 ile 3.250 d/d aralığında devreye giriyor. Gösterge panelindeki bir ikaz lambası silindir kapatma özelliğinin devrede olup olmadığını sürücüye bildiriyor. Dört silindirden sekiz silindire veya tam tersi, geçiş son derece hızlı ve sarsıntısız gerçekleşiyor, yolcular geçişi hissetmiyor. Hızlı vites geçişleri ve yüksek verimlilik seviyesiyle AMG SPEEDSHIFT MCT 9 vitesli otomatik şanzıman onun en önemli kozlarından biri.

Mercedes E63 AMG Sedan.
Mercedes E63 AMG Sedan ve Estate.

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

OTOMOTİV GAZETE SAYFASI

0 km araba kampanyaları Nisan 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba