Araba Konusunda En Gelişmiş İlimiz Ankara’da 1000 Kişiye 264 Otomobil Düşüyor! İstanbul Ne Durumda?

Kişi Başına Düşen Araç Sayısı 2019

2018 yılı verilerine göre, Türkiye’deki her bin kişiye ortalama 153 otomobil düştüğü görülürken,bu rakamın bin kişi başına 265’le en yüksek olduğu il Ankara oldu. Kişi Başına Düşen Araç Sayısı 2019

Araba Habercisi Dergisi

youtube.com/msemedya

Medya takip ve raporlama ajansı PRNet, Türkiye’de kişi başına ne kadar otomobil düştüğüne yönelik yapılan araştırmayı inceledi.

PRNet’in Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerinden ve medya yansımalarından derlediği bilgilere göre, 2018 yılı Aralık ayı dâhil olmak üzere Türkiye’deki her bin kişiye 153 otomobil düştüğü görüldü.

Bu oran en yüksek Ankara’da görülürken, bin kişi başına düşen ortalama otomobil sayının 265 olduğu kaydedildi. Ankara’yı bu anlamda Muğla ikinci sıradan takip ederken, bin kişi başına 220 otomobil düştüğü belirlendi. Bin kişi başına düşen 200’den fazla otomobil sayısı ile listenin başında yer alan diğer şehirler ise Antalya ve Burdur olarak kayıtlara geçti. Listenin en sonuna yerleşen şehir ise Hakkari olurken, bin kişi başına düşen otomobil sayısının sadece 8 olduğu kayıtlara geçti.

Otomobillerle ilgili 138 bin 269 haber yansıması oldu Yine En Çok Kaza Haberleri Yapıldı!

PRNet ve Ajans Press’in gerçekleştirdiği medya incelemesinde, konuyla ilgili yazılı basına yansıyan haber adetleri de belli oldu. 2018 yıllını kapsayan medya incelemesinde, otomobillerle ilgili 138 bin 269 haber yansıması tespit edildi. Medyaya yansıyan haber başlıklar incelendiğinde, motorlu kara taşıtlarının en çok kaza, vergi dilimi ve akaryakıt fiyatlarındaki artışla haber olduğu görüldü.

[irp posts=”3002″ name=”Araba Habercisi Dergisi Mart 2019 Sayısı Çıktı Dergiliklerden Okuyabilir Abone Olabilirsiniz”]

Kişi Başına Düşen Araç Sayısı 2019

Araba Habercisi Murat Tosun

Turkcell Dergilik Uygulamasını İndir Araba Habercisi’ni Neredeyse Tüm Paketlerden Ücretsiz Oku!

Kişi Başına Düşen Araç Sayısı 2019, Kişi Başına Düşen Araba Sayısı, 100 kişiye düşen araba, 1000 kişiye düşen araba, Türkiye Araba Sayısı 2019, Araba Habercisi Dergisi, Araba Haberleri, Otomobil Haberleri

Kişi Başına Düşen Araç Sayısı 2019, Kişi Başına Düşen Araba Sayısı, 100 kişiye düşen araba, 1000 kişiye düşen araba, Türkiye Araba Sayısı 2019, Araba Habercisi Dergisi, Araba Haberleri, Otomobil Haberleri
Kişi Başına Düşen Araç Sayısı 2019

Otomobil gazeteciliğinin usta isimlerinden Murat Tosun‘un kurduğu şirkette ve yine onun yönetiminde yayın hayatına başlayan Araba Habercisi Dergisi Şubat 2019 Sayısı Çıktı. Araba Habercisi Dergisi Turkcell Dergilik‘te, Vodafone Dergilik’te, dmags Dergilik’te ve basılı versiyonuyla sadece abonelerinde ve özel sergi alanlarında. Türkiye’nin en fazla araba test eden pilotu Murat Tosun‘un yaptığı testler de dergide yer alıyor.

MSE Medya Grubu dergilerinden biri olan Araba Habercisi Dergisi’nin her zaman olduğu gibi okuyucularına bir sürprizi de var. Araba Habercisi Dergisi, 40 sayfalık Teknoloji Dergisi GoToTechno’yu da okuyucularına hediye olarak veriyor. GoToTechno Teknoloji dergisi uzman ekip tarafından hazırlanan, herkes tarafından anlaşılan teknoloji haberlerini içeriyor.

REKLAM

REKLAM

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

OTOMOTİV GAZETE SAYFASI

ikinci el araba pazarı 2024 Mart

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba