Artan doğalgaz fiyatlarına paralel olarak LPG fiyatları görülmemiş şekilde arttı benzinle fark kapandı!

LPG Otogaz fiyatları BRC.
LPG Otogaz fiyatları BRC.

Artan doğalgaz fiyatlarına paralel olarak LPG fiyatları görülmemiş şekilde arttı benzinle fark kapandı! LPG Otogaz fiyatları BRC.

Instagram Hesabım

Öncelikle şunu söylemek istiyorum: Aşağıda okuduklarınız bana basın bülteni olarak gönderildi.

Gerek yurt dışındaki ürün fiyatlarında, gerekse dövizdeki artışlar LPG’de üst üste zamlara neden oluyor. ÖTV payının sıfırlanması nedeniyle fiyatlardaki dalgalanmalar artık eşel mobil sistemiyle dengelenemiyor ve zamlar doğrudan pompa fiyatlarına yansıyor.

BRC Türkiye CEO’su Kadir Örücü LPG fiyatlarıyla ilgili, “Artan doğalgaz fiyatlarına paralel olarak LPG fiyatları görülmemiş şekilde arttı. Dünyada enerji fiyatlarında yaşanan artışların ülkemize yansıması ise daha farklı oldu. Ülkemizde otogaz fiyatları 0,60 Euro/Lt ve benzin fiyatları 0,75 Euro/Lt civarında. Yılbaşından bu yana LPG fiyatları yüzde 72, benzin fiyatları ise sadece yüzde 17 arttı. Bu nedenle aradaki makas hızlıca kapandı ve LPG kullanmanın ekonomik yönden bir cazibesi kalmadı. Bu durumun doğalgaz üretiminde arz-talep dengesinin sağlanmasıyla çözüleceğini düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

500 kilometreden fazla menzil sunan Porsche Taycan GTS modelleri tanıtıldı! Elektrikli yer uçağı!

“LPG TEŞVİK EDİLMELİ”
Türkiye’nin Paris İklim Anlaşması’na taraf olduğunu hatırlatan Kadir Örücü, “Birleşmiş Milletler İklim Değişikliği Konferansı sonuç anlaşmasında da Paris Anlaşması’na taraf ülkelerin karbon salımı değerlerini düşürmek için yol haritası oluşturmaları istendi. Küresel ısınma potansiyeli (GWP) faktörü 0 olarak hesaplanan en çevreci fosil yakıt LPG, İtalya, İspanya, Fransa ve İngiltere’de dönüşümde ve vergide teşvik alıyor. Taahhüt ettiğimizkarbon salımı hedeflerini hızlıca ve kolayca tutturmak istiyorsak, tüm dünyaya örnek olan alt yapısıyla LPG sektörüne desteği sürdürmeli ve gerekli teşvikleri uygulamalıyız” dedi.

Peugeot 2008 modelinin Ekim Kasım karşılaştırmalı fiyat listesi nasıl? İşte 2008’in Kasım Fiyat Listesi!

Araba Habercisi Kasım 2021 Sayısını Nerelerden Okurum? Otomobil Dergileri 2021 Kasım.

Araba Habercisi Dergisi 34. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 34. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz.

Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Dergisi’ni Türk Telekom üzerinden okumak isteyenlerse Türk Telekom e dergi uygulamasını indirerek okuyabilir. Türk Telekom e dergi uygulaması hem App Store hem de Google Play üzerinden indirilebiliyor.

Araba Habercisi Dergisi Kasım 2021 sayısı ayrıca diğer tüm sayılarıyla birlikte Dijital basın dergilikte.

LPG Otogaz fiyatları BRC.

LPG Otogaz fiyatları BRC.
LPG Otogaz fiyatları BRC.

REKLAM

REKLAM

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

OTOMOTİV GAZETE SAYFASI

ikinci el araba pazarı 2024 Mart

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba