Bu Cabrio 0-100 km/s hızlanmasını 2.8 saniyede tamamlıyor 341 km/s hıza ulaşıyor!

McLaren 720S Spider
McLaren 720S Spider

McLaren ürün gamına bu sene eklenecek olan 720S Spider, 720S modelinin cabrio versiyonu olarak karşımıza çıkıyor. McLaren 720S Spider

Araba Dergisi, Otomobil Dergisi, Araba Yorum, Otomobil Yorum, Araba Test, Otomobil Test, McLaren Yorum, Yeni McLaren detayları haberde.

Araba Habercisi Dergisi

youtube.com/msemedya

McLaren 720S Spider 4.0 litrelik çift turbolu V8 motoruyla 720 hp güç ve 770 Nm’lik torkuyla en hızlı cabriolar arasına giriyor. 0-100 hızlanmasını sadece 2.8 saniyede tamamlayan 720S Spider’ın son hızı ise 341 km/8.

[irp posts=”4567″ name=”Araba Habercisi Dergisi Mayıs 2019 Sayısı Turkcell Dergilik’te İndirme Linki Haberde!”]

Hard top tavanın açılması sadece 11 saniyede tamamlanıyor. Eşsiz bir dizayna sahip 720S Spider, cabrio versiyonuyla bu güzelliği artırıyor. Sport, Track ve Comfort modlarıyla 3 farklı sürüş moduna sahip aracın, McLaren genetikleriyle Sport ve Track modlarında ne kadar başarılı olduğunu belirtmeye gerek yok diye düşünüyoruz. Fakat asıl ilginç olan Comfort modunda da günlük kullanımdaki rahatlığıyla dikkat çekiyor olması.

Adını performansından alan ve 720 beygirlik güç ile 0-200 hızlanması ise sadece 7.9 saniye. 1.332 kg.lık ağırlığıyla oldukça hafif bir araç olmasında bolca kullanılan karbonfiber parçaların etkisi büyük.

720S Spider’ın iç dizaynı da dışı kadar ilgi çekici. Lüksün doruklarında olan iç dizaynda Alcantara veya Nappa deri seçenekleriyle birlikte çift renkli tasarım opsiyonel olarak sunuluyor. Orta konsolda sunulan 12 inçlik ekran, karbonfiber-deri direksiyon ile sportif bir yapıyı konforla sunan McLaren, 720S modeliyle performans tutkunlarının gözdesi olmuşken 720S Spider versiyonuyla da gönülleri fethetmeye devam edecek gibi gözüküyor.

[irp posts=”2725″ name=”1 Kadın 1 Erkek Opel Grandland X Testimizi Youtube MSE Medya Kanalında İzlediniz mi?”]

Araba Habercisi Dergisi

İzlediniz mi? 1 Kadın 1 Erkek Güvenli Araba Kullanma Teknikleri Videosu Kanalımızda Yayında!

McLaren 720S Spider

Avrupa’da Satışına Başlanan Skoda Scala’nın Satış Fiyatı Bu Hesapla 125 bin TL’den Başlar!

Skoda Scala Avrupa’da Satılmaya Başladı. Yeni Skoda Scala İngiltere’de 16 bin 595 Sterlin fiyat etiketiyle satılmaya başladı. Açıklanan bu fiyata Türkiye şartlarını eklediğim zaman bu aracın Türkiye’deki satış fiyatının bu şartlar altında 125 bin TL’den başlamasını bekliyorum.

Skoda, markayı geleceğe taşıyacak yeni tasarım dili ve teknolojik atılımını ilk kez Scala modeli ile gösterdi.

Sınıfındaki standartları yeniden belirleyecek olan yeni model karakteristik yeni bir tasarım diline ve ileri teknolojilere sahip. Skoda’nın ileriye doğru yaptığı ilerlemeyi temsil eden Scala’nın ismi ise, Latince “basamak“ veya “merdiven“ anlamına geliyor.

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba