Mercedes-Benz’in ‘Yıldız’ı Çin’de Parlıyor! Premium Rakiplerini Geride Bırakıyor!

Mercedes Benz Çin Satış Rakamları, Mercedes Satış Rakamları, BMW Satış Rakamları, Audi Satış Rakamları, Premium Satış Rakamları detaylarını araştırdık. Dünyanın en önemli otomobil piyasalarından biri olan Çin’de, Alman premium markalar satış adetlerini artırmakta sıkıntı çekmeye devam ediyor. Tüm dünyada olduğu gibi Çin’de de kıyasıya rekabet eden Mercedes-Benz, BMW ve Audi markaları arasında mevcut durumda ipi göğüsleyen ise Mercedes-Benz olarak dikkat çekiyor. Mercedes Benz Çin Satış Rakamları.

Araba Habercisi Dergisi, Araba Testleri, Araç Testleri, Otomobil Testleri.

youtube.com/msemedya

Mercedes-Benz, Ağustos ayında Çin’deki satışlarını bir önceki yılın aynı dönemine göre %13 oranında artırarak 60.134 adete yükseltti. Aynı dönemde Audi 58.580 adet, BMW ise 56.224 adetlik satış yapabildi. Ağustos ayı satışlarında üç marka da satış oranlarını artırsa da Mercedes-Benz %13’lük artışla öne çıktı. Ağustos ayında BMW önceki yıla göre satışlarını %9,4, Audi ise %2 artırdı.

[irp posts=”7247″ name=”Araba Habercisi Dergisi Eylül Sayısı Çıktı! Dergiliklerden Okuyabilir Abone Olabilirsiniz!”]

Mercedes-Benz, yılın ilk sekiz ayındaki performansıyla da Audi ve BMW’yi geride bırakmayı başardı. 2019 yılının ilk sekiz ayında Mercedes-Benz satışlarını geçen yıla oranla %4,1 artırarak 464.226 adetlik satış gerçekleştirdi. BMW ise aynı dönemde satışlarını %16 artırarak 442.642 adet, Audi ise %2,4 artışla 427.447 adet araç satışı yaptı.

Mercedes Benz Çin’de Kaç Tane Satıyor?

Mercedes, yerel olarak Çin’de ürettiği model gamını genişleterek iki ezeli rakibinin üzerindeki baskısını her geçen gün artırmayı planlıyor. Daimler’in Çin’deki ortağı BAIC Motor ile birlikte önümüzdeki günlerde üreteceği üç model bulunuyor. Bunlar, tam elektrikli EQC, A35 AMG ve GLB modelleri olacak. Mercedes, BAIC ile birlikte GLA, GLC, A, C ve E Serisini üretiyor.

Yerel üretimin sağladığı vergi avantajlarını satış başarısına dönüştürmeyi başaran Mercedes-Benz’in Çin pazarında yıldızı parlamaya devam edecek gibi görünüyor.

Euro NCAP Testine Hangi Araçlar Katıldı? İşte 5 Arabanın Çarpışma Testi Sonuçları! Videolu.

Mercedes Benz Çin Satış Rakamları. Araba Habercisi Dergisi.

Araba Habercisi Dergisi Eylül Sayısında Neler Var?

Opel 50 km boyunca hiç yakmayan SUV yaptı!
Cabrio SUV olur mu demeyin? Volkswagen yaptı.
Elektrikli Audi SUV rakiplerinden önce geldi.
Mercedes Benz Kompakt Sedan A200 ile çok iddialı.
Yeni Opel Corsa Elekrikli Seçeneğiyle Geliyor!
Ford SUV Şansını Puma ile deneyecek.
Yeni Mazda3 180 Beygir Oldu.
Fabrika Çıkışı LPG’li Honda Civic Testi.
Yerli Malı Renault Clio Yenilendi.
Nissan Qashqai CVT şanzıman dönemini kapattı.

Teknoloji Dergisi GoToTechno Eylül Sayısı Çıktı!

Teknoloji Dergisi GoToTechno Dergisi kolay anlaşılan diliyle ön plana çıkan bir dergi. Araba Habercisi Dergisi’nin hediyesi olmasının dışında Turkcell Dergilik üzerinden tüm sayıları ücretsiz okuyabilirsiniz.

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba