405 km Menzilli Mercedes Benz Vito Geliyor!

Mercedes Benz Elektrikli Ticari Araçlar.
Mercedes Benz Elektrikli Ticari Araçlar.

Mercedes Benz Elektrikli Ticari Araçlar, Elektrikli Mercedes Ticari Araç, Elektrikli Ticari Araçlar, Elektrikli Hafif Ticari Araçlar. Mercedes-Benz EVQ’ Geliyor. Mercedes-Benz Ticari Araçlar geçtiğimiz Mart ayında dünyanın en önemli otomobil fuarlarından olan Cenevre Otomobil Fuarı’nda EQV konsept modelini tanıtmıştı. Şu an ise Mercedes yeni seri aracının ilk üretimini kutluyor. Mercedes EQ ailesinin bir sonraki üyesi olacak olan Mercedes-Benz’in ilk tam elektrikli van modeli etkileyici sürüş yetenekleri, yüksek işlevsellik ve estetik tasarımıyla geliyor. Mercedes Benz Elektrikli Ticari Araçlar.

Araba Dergisi, Araba Dergileri, Otomobil Dergisi.

youtube.com/msemedya

Yeni Opel Corsa hayal kurdurur!

Mercedes-Benz EVQ’nin teknik özellikleri arasında 405 km menzil ve yüksek voltajlı bataryanın bir saatten daha az bir süre içerisinde şarjda yaklaşık %70’lik dolu hale ulaşması dikkat çekiyor. Mercedes-Benz EVQ’nin elektrikli aktarma organı (eATS), ön aksın üzerinde yer alıyor. Güç aracın alt tarafındaki lityum iyon bataryası tarafından sağlanır. Akünün merkezi konumu, EQV’nin kullanım özellikleri üzerinde olumlu bir etkiye sahiptir. En yüksek hızı 160 km/s olan bu araç aynı zamanda şehir dışına giderken istediğiniz yere hızlı bir ulaşım sağlamaktadır. EVQ aracı standart olarak evde veya diğer şarj istasyonlarında AC şarjı uygun kılan, 11kW kapasiteli su soğutmalı şarj cihazı (OBC) ile donatılmıştır.

Aynı zamanda 6 koltuğa sahip olan EVQ konforlu ve sessiz bir yolculuk sunuyor. Koltukların esnek tasarımı sayesinde EVQ 8 koltuğa kadar izin veriyor.

[irp posts=”9962″ name=”Araba Habercisi Dergisi Aralık 2019 Sayısı Çıktı!”]

Mercedes EQV İçin MBUX Sistemini Yeniledi.

Mercedes’in özel eğlence sistemi olan MBUX yeni EQV için geliştirilmiştir. Yüksek çözünürlüğe sahip 10 inçlik multimedya ekranında bulunan EQ kutucuğu belirli ekranlara ve ayarlara erişim noktası sağlar. Bu ayarlar şarj akımı, kalkış saati, enerji akışı ve tüketim bilgisi gibi bilgileri içerir. Medya ekranı, navigasyon ve Mercedes Me Charge işlevlerinin yanı sıra sürüş modlarını değiştirmek için de kullanılabilir. MBUX sisteminin en iddialı özelliklerinden biri de “Hey Mercedes” anahtar kelimesi ile aktif hale gelen, doğal dil algılayıcılı akıllı ses kontrolüdür. Ses kontrolü birçok bilgi-eğlence fonksiyonunu ve ayrıca iklim kontrolü / aydınlatma gibi çok sayıda fonksiyonu destekler. Aynı zamanda MBUX araba dışında telefon uygulaması ile kontrol edilebilir. EQV sürücüleri, varış yerlerini ve rotalarını önceden planlayabilir veya ortamın iç sıcaklığını istenen dereceye getirebilir.

Citroen C3 Aircross Kompakt SUV C Serisi Tanıtıldı!

Yeni Mercedes Benz EQV aracın menzilini uzatmak adına hareket halindeyken de pili şarj eder. Hızlanırken ve fren yapılırken kazanılan dönme mekanik enerjisi elektriğe dönüştürülür ve yüksek voltajlı aküyü şarj etmek için kullanılır.

Tüm EQ araçlarının ortak noktası, spesifik bir ‘avantgarde’ estetiğine sahip olmalarıdır. Çok şık duran krom kanatlı ızgarasının yanı sıra göze çarpan çok şık 18 inç jantlara sahiptir.

Mercedes Benz Elektrikli Ticari Araçlar.

Skoda Kamiq Euro NCAP Testinden Beş Yıldız Aldı!

REKLAM

REKLAM

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

OTOMOTİV GAZETE SAYFASI

ikinci el araba pazarı 2024 Mart

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba