Mercedes Benz GLE 350e 4MATIC Tanıtıldı.

Mercedes Benz GLE 350e 4MATIC Tanıtıldı.
Mercedes Benz GLE 350e 4MATIC Tanıtıldı.

Mercedes Benz GLE 350e 4MATIC Tanıtıldı, Mercedes GLE 350e Yorum, Hibrit Mercedes Benz SUV Modelleri, Mercedes Benz Elektrikli Modeller. Yeni plug-in hibrit Mercedes-Benz GLE 350e 4MATIC tanıtıldı. Tamamen elektrikli modellere sahip olan GLE etkilemeye devam ediyor. 31.2 kWs kapasiteli yeni aküsü sayesinde araç eski nesline göre daha fazla menzil sağlıyor. Mercedes GLE 350e 4MATIC tamamen elektrikli olarak 106 kilometre menzil sağlıyor. Aracın elektrikli sürüş modunun hızı elektronik olarak 160 km/s ile sınırlandırılmıştır. GLC 350e 4MATIC’de Mercedes-Benz’e özgü olan üçüncü nesil plug-in teknolojisi kullanılmaktadır. Mercedes Benz GLE 350e 4MATIC Tanıtıldı.

Araba Testleri, Otomobil Testleri, Araba Habercisi Dergisi.

Youtube Kanalımız

[irp posts=”9962″ name=”Araba Habercisi Dergisi Aralık 2019 Sayısı Çıktı!”]

Diğer plug-in motorlara göre çok daha uzun menzile sahip olan GLE 350e 4MATIC oldukça ekonomik bir yolculuk sağlıyor. Özel bagaj tasarımı ve yenilenmiş arka aks tasarımı büyük akü için alan yaratır. Aracın bagaj bölmesi 1915 litreye kadar hacim sağlıyor. Aracın diğer en büyük özelliklerinden biri de uzun menzilinin yanı sıra aracın hızlı şarj edilmesidir. Aracın şarj bölmesi aracın sol arka tarafına benzin kapağı ile simetrik olarak yerleştirilmiştir. Araç DC hızlı şarj akımı ile şarj edilirse yaklaşık 30 dakika içinde şarjı %100’e kadar dolabilir.

Türkiye’nin En Çok Satan 20 Sedan Modeli!

Tamamen sessiz ve sorunsuz çalışan yeni GLE, sessiz ve titreşimsiz çalışması ile sınıfının en iyisi konumundadır. Yaklaşık üç metre uzunluğundaki dingil mesafesi ile inanılmaz ferah olan araç yolcular için keyifli ve rahat bir yolculuk deneyimi sağlar. Ayrıca GLE, SUV segmentine yeni bir soluk getirdi. Artık arka koltukların tümü ayarlanabilir durumda. Yeni GLE bir SUV olarak 4 tekerlek çekiş özelliğine sahiptir ve bu özellik, GLE’nin yolda daha çevik ve güvenli olmasını sağlar. 0-100 km/s hızlanmasını 6.8 saniyede tamamlayan Mercedes-Benz GLE 350e 4MATIC’nin son hızı ise 210 km/s olarak sınırlandırılmış durumda.

Yeni modelde, GLE’nin göz alıcı bir tasarıma, eşsiz MBUX bilgi-eğlence sistemine ve modern sürüş destek asistanlarına sahip olduğu görülüyor.

Yeni Skoda Octavia’da dizel otomatik olacak mı?

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba