Mercedes’in Elektrikli SUV’u EQC Edition 1886 Tanıtıldı! Altı Yıl Garanti Veriyorlar!

Mercedes Benz SUV EQC
Mercedes Benz SUV EQC

Mercedes-Benz, daha önce elektrikli SUV’u EQC’yi tanıtmıştı. New York Otomobil Fuarı’nda ise EQC Edition 1886 özel versiyonunu tanıttı. Bu hamlesiyle Mercedes-Benz, elektrikli arabalar konusunda ne kadar kararlı ve istekli olduğunu bir kez daha ortaya koyuyor. Mercedes Benz SUV EQC

Araba Dergisi, Araba Dergileri, Otomobil Dergileri, Araba Haberleri, Araba Yenilikleri, Kullanılmış Araba, Sahibinden Araba, İkinci El Araba, Mercedes Haber, Mercedes Yorum, Mercedes Benz Yorum, Mercedes Benz Test

Araba Habercisi Dergisi

youtube.com/msemedya

Mercedes-Benz’in Binek Araba Satış ve Pazarlamasından Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Britta Seeger, yeni EQC Edition 1886 hakkında açıklamalarda bulundu. ‘EQC modelimiz Mercedes-Benz olarak elektrikli otomobillerde gelecek vizyonumuzu ortaya koyan en önemli modelimiz. EQC Edition 1886 ile ilk ürettiğimiz arabaya vurgu yapıyoruz. Elektrikli arabalar ile birlikte yeni bir çağın başlayacağına olan inancımız, EQC için hazırladığımız bu özel versiyonda da 1886 tarihine vurgu yapmamızı sağladı. Elektrikli arabalar çağı bizi çok heyecanlandırıyor’ dedi. Açıklamalarına EQC Edition 1886 modelinin sadece dizayn açısından değil sürüş dinamikleri ve günlük kullanımda sunduğu akıllı sistemlerle birçok kişinin çok beğeneceği bir model olduğunu da ekledi.

Mercedes-Benz EQC Edition 1886 modelinin standart modelden ayrılması için ufak detaylar eklemiş. Gövde renginden bağımsız olarak kullanılan siyah detaylar hem ızgara hem de 20 inçlik jantlarda göze çarpıyor. İç tasarımda ise yeniden tasarlanmış olan koltukların kafalıklarında yer alan Edition 1886 dikişleri siyah ve mavi renk olarak tercih edilebiliyor. Aracın pek çok yerinde yer alan 1886 logoları da farklılaştıran ögeler olarak dikkat çekiyor.

Mercedes-Benz, EQC ile birlikte genişletilmiş garanti paketi de sunuyor. Bu garanti paketiyle birlikte 6 yıl boyunca oluşabilecek tüm arızalar garanti kapsamına giriyor. Batarya için de garanti paketi sunan Mercedes-Benz, 8 yıl veya 160.000 km. için meydana gelebilecek batarya problemleri veya kapasite düşüşleri için kullanıcılarının kafasında oluşabilecek tüm soru işaretlerini yok ediyor.

[irp posts=”3751″ name=”Youtube MSE Medya Kanalında Mercedes CLS 400d Testim Yayında! Abone Ol Kaçırma!”]

Mercedes Benz SUV EQC

Araba Habercisi Dergisi

Murat Tosun Mercedes CLS 400d’yi test etti!

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba