Yeni Mercedes Benz GLA Fiyatları Nasıl? Türkiye’de 2020 Mercedes GLA Kaç Paraya Satılıyor?

Mercedes GLA Fiyat Listesi.
Mercedes GLA Fiyat Listesi.

Mercedes GLA Fiyat Listesi, Yeni Mercedes Benz GLA Fiyatları. Yeni Mercedes GLA Fiyat Listesi, 2020 Mercedes GLA Fiyat Listesi, Mercedes GLA Kaç Para?

Mercedes-Benz kompakt sınıf ailesinin altıncı modeli olarak satışa sunulan Yeni Mercedes GLA, işlevsellik, geniş iç mekan ve yüksek güvenlik özellikleriyle öne çıkıyor. Yeni Mercedes-Benz GLA, Türkiye’de GLA 200 motor seçeneğiyle 412.500 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Mercedes GLA Fiyat Listesi. Yeni Mercedes Benz GLA Fiyatları.

Instagram Hesabım

Mercedes-Benz Otomotiv İcra Kurulu ve Otomobil Grubu Başkanı Şükrü Bekdikhan: “Yeni GLA, şehir hayatının macerasını yaşayanların SUV’si. Tasarıma ve güvenliğe önem veren, aynı zamanda macera ruhlu kitleyi Yeni GLA ile birlikte Mercedes-Benz markasıyla tanıştırmayı umuyoruz. Yeni GLA’nın da katkısıyla Premium kompakt segmentteki atağımızı sürdürüyor ve GLA satışlarımızın en az üçte birinin daha önce Mercedes-Benz markasını deneyimlememiş kişilerden olmasını hedefliyoruz. Yeni A-Serisi Hatchback ile başlattığımız kompakt sınıftaki model yenileme atağımızı sürdürüyoruz. Geçtiğimiz ay satışa sunduğumuz Yeni GLB ve Temmuz 2020 itibarıyla satışına başladığımız Yeni GLA ile tamamlıyoruz.”

Bu yıl Türkiye’de Satılmaya başlayan ve satılacak olan sıfır araçların tam listesi

Mercedes-Benz’in kompakt SUV sınıfındaki ilk modeli olan GLA, tamamen yenilenen ikinci jenerasyonu ile Temmuz ayından itibaren Türkiye’de satışa sunuldu. 163 HP’lik turbo benzinli motor ve 7G-DCT otomatik şanzıman araçta kullanılıyor.

Yeni Mercedes-Benz GLA 200, 412.500 TL’den başlayan Progressive donanım paketine ve 454.000 TL’den başlayan AMG donanım paketine sahip.

Yeni Mercedes GLA, altıncı model olarak Mercedes-Benz’in güncel kompakt sınıf model ailesini tamamlarken, aynı zamanda markanın başarılı SUV ürün gamının giriş seviyesini oluşturuyor. Önceki nesil ile kıyaslandığında daha güçlü bir karakter sergileyen Yeni GLA, 1.611 milimetrelik yüksekliği ile önceki nesline oranla 10 cm daha fazlasını sunuyor. Yeni GLA’da hem SUV tipi otomobillere özgü yüksek oturma pozisyonu hem de ön koltuklardaki baş mesafesi artmış durumda. Yeni GLA’nın uzunluğu önceki nesline göre 1,5 cm kadar kısalmasına rağmen, arka koltuk diz mesafesi önemli oranda artırıldı. Dikleştirilmiş ön bölüm, kısa ön ve arka gövde uzantıları kadar otomobilin etrafını çevreleyen korumalar da arazi araçlarına özgü karakteristik tasarım unsuru olarak devreye giriyor.

Mercedes GLA Fiyat Listesi.

Araba Habercisi Yaz 2020 Sayısını Nerelerden Okurum?

Araba Habercisi Dergisi ikinci yılın altıncı sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 19. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz. Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz. Araba Habercisi Dergisi ayrıca Dijital basın dergilikte. 

Mercedes GLA Fiyat Listesi.

REKLAM

REKLAM

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

OTOMOTİV GAZETE SAYFASI

ikinci el araba pazarı 2024 Mart

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba