2020 Mercedes Benz E Serisi Özellikleri Neler? Türkiye’de Ne Zaman Satılacak?

2020 Mercedes Benz E Serisi
2020 Mercedes Benz E Serisi

Mercedes Benz E Serisi, Yeni E Serisi, 2020 E Serisi, Mercedes E Serisi 2020, Yeni Mercedes Benz E200d Tanıtıldı, 2020 Mercedes Benz E Serisi, E Serisi Ne Zaman Satılacak?

Mercedes Benz yeni E Serisi’nin tanıtımını yaptı. 2020 Mercedes Benz E Serisi Özellikleri Neler? Türkiye’de Ne Zaman Satılacak? 2020 Mercedes Benz E Serisi.

Instagram Hesabım

Mercedes-Benz, 2016’da yollara çıkan ve 1.2 milyon adetlik satış rakamına ulaşan 10. nesil E-Serisi’ni yeniledi. Yeni Mercedes-Benz E-Serisi, benzinli ve dizel, arkadan itiş ve dört tekerlekten çekiş seçenekleri sunuyor. Araç Yedi farklı plug-in hibrit seçeneğe sahip olurken, otomobilin ilk olarak E 200 d ve E 220 d 4MATIC seçenekleriyle Ağustos ayında Türkiye’de satışa sunulması planlanıyor.

Yeni Mercedes-AMG E 53 tanıtıldı.

Elektrik destekli 3.0 litre hacimli motor, turbo ve ek elektrikli kompresör olmak üzere çift aşırı besleme ünitesine sahip model çok iddialı. Yeni Mercedes-AMG E 53 4MATIC+ de bugün tanıtıldı. 320 kW (435 bg) güç ve 520 Nm tork değerlerine sahip araçta EQ Boost marş jeneratörü kısa süreliğine ilave 16 kW (22 bg) güç ve 250 Nm torku kullanıma sunuyor. Yeni Mercedes-AMG E 53’nin elektronik olarak 250 km/s’de sınırlandırılan maksimum hızı “Sürücü Paketi” ile 270 km/s’e çıkarılabiliyor.

Yeni Mercedes Benz E Serisi tasarım yenilikleri neler?

Tam LED farların standart, MULTIBEAM LED farların opsiyonel olarak sunulduğu yeni E-Serisi’nin ön ızgarası ve ön tamponu da yeni. Yeni arka tampon, stop lambaları ve yeni bagaj kapağı ile tasarımcılar aracın arkasını yeniden yorumladı. Giriş seviyesinde bile daha sportif bir görünüm sunan Avantgarde dış tasarım konsepti sunuluyor. Böylece E-Serisi’nin başlangıç modelinde ilk kez Mercedes-Benz yıldızı ön ızgaranın ortasında kendine buluyor. Exclusive versiyonu ise özel ön ızgarası, motor kaputunda dik konumda duran yıldız ve ön tampondaki krom süslemelerle isminin hakkını veriyor. AMG tasarım konsepti, AMG Performans modellerini andıran yeni tampon tasarımlarıyla daha sportif bir görünüm sergiliyor. Avantgarde ve AMG tasarım konsepti versiyonları güç kubbelerine sahip bir motor kaputuyla donatılıyor.

Yeni Mercedes Benz E Serisi iç mekan yenilikleri neler?

Yeni Mercedes-Benz E-Serisi, iç mekân da daha fazla konfor sunmak üzere güncellendi. Standart olarak iki adet dijital 10,25 inçlik ekran sunulurken, opsiyonel olarak iki adet 12,3 inçlik ekran alınabiliyor. Standart olarak LINGUATRONIC akıllı sesli komut sistemi ve arttırılmış gerçekliğe sahip navigasyon ile birlikte Mercedes-Benz Kullanıcı Deneyimi (MBUX) kullanıma sunuluyor. İç Mekân Yardımcısı, ENERGIZING COACH ve “PowerNap” (Plug-in hibrit modellerde) ile birlikte ENERGIZING Konfor Paketi ayrıca ENERGIZING koltuk kinetiği sürüş konforuna katkı sağlıyor. Yeni E-Serisi ile birlikte; tamamı deri, ahşap-deri ve spor olmak üzere üç farklı versiyonuyla tamamen yeni bir direksiyon simidi kullanılıyor.

2020 Mercedes Benz E Serisi

2020 Mercedes Benz E Serisi

2020 Mercedes Benz E Serisi

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

OTOMOTİV GAZETE SAYFASI

0 km araba kampanyaları Nisan 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba