Mercedes Benz GLS 63 AMG Tanıtıldı.

Mercedes AMG GLS Tanıtıldı, Mercedes Benz AMG GLS 63, GLS 63 AMG Tanıtıldı, Mercedes AMG GLS Kaç Beygir, Mercedes Benz GLS 63 AMG, Mercedes GLS 63 AMG Tanıtıldı.

Youtube Kanalımız

[irp posts=”11831″ name=”Araba Habercisi Ocak Sayısı Test Yıllığı Olarak Çıktı!”]

Mercedes GLS 63 AMG Tanıtıldı.

Mercedes GLS 63 AMG Tanıtıldı. Yeni Mercedes-AMG GLS 63 +MATIC+’nın eşsiz tasarım deneyimi, performans modelinin saf gücünü göstermektedir. AMG’ye özgü olan parlak krom radyatör ızgarası, diğer AMG modellerine göre daha büyüktür.

Nissan Qashqai Otomatik İçin İddialı Kampanya!

Yeni Mercedes-AMG GLS 63 4MATIC+ standart olarak, yüksek parlaklığa sahip 21 inçlik özel alaşım jantlar ile birlikte üretilmektedir. Bir üst paketi satın alarak 23 inç’e kadar olan altı tekerlek seçeneğine sahip olabilirsiniz.

GLS aracının isteğe bağlı AMG Night paketi araca daha etkileyici bir hava katmaktadır. Parlak siyah renkte çarpıcı dış özelliklere sahip olan paket, daha sportif bir duruş sergiliyor.

Yeni GLS 63 aracının iç kabini geniştir ve yaklaşık yedi kişiye kadar alan sağlamaktadır. Paslanmaz çelikten üretilen AMG pedalları, “AMG” harfli aydınlatmalı kapı eşik panelleri, “AMG” harfli siyah zemin paspasları ve ortam aydınlatması ile birlikte otantik bir AMG atmosferi sağlanmaktadır.

Toyota Küçük SUV Modelinin Çizimini Yayınladı!

Kullanım kolaylığı açısından son teknoloji geniş ekran kokpitine ve medya ekranına sahip olan aracın iç kokpiti görsel olarak çok şık gözükmektedir. Multimedya dokunmatik ekranının boyutu büyüktür ve yüksek çözünürlüğe sahiptir.

Sürücü ve ön yolcu için AMG koltukları, optimum destek sağlar ve ön koltuk sırtlıklarında AMG’ye özel “AMG” rozetine sahip döşeme koltuk düzenine sahiptir. Bu koltuklar standart olarak siyah AMG nappa deridir. Yedi renk ve malzeme çeşidi arasından seçim yapılabilir. Birinci sınıf konfor sağlamak için sürücü ve ön yolcu koltuklarında koltuk klima kontrolü ve hafıza paketi bulunur. İkinci sırada bulunan koltuklar standart olarak ısıtılır. Bu, isteğe bağlı olarak üçüncü koltuk sırası için de standarttır.

Üç kollu özel AMG direksiyon çeşitleri gibi diğer modele özgü özellikler, sportif ve hassas yol tutuşunu optimum ergonomi ile birleştirir. Bu yeni direksiyon simidi düzleştirilmiş bir alt kısma sahiptir ve dokunmatik düğmeleri, alüminyum vites değiştirme düğmeleri ve “AMG” harfli bir kaplamayla şık bir tasarıma sahiptir.

Yeni GLS 63, bir önceki neslinden önemli ölçüde daha uzun dingil mesafesine sahiptir. Bu alandaki artış özellikle ikinci koltuk sırasındaki yolculara avantaj sağlamaktadır.

Dev SUV’un 0-100 km/s hızlanması sadece 4.2 saniye!

Mercedes-AMG GLS 63 4MATIC+’nın AMG 4.0 litrelik V8 turbo motoru ilk kez entegre bir EQ Boost marş alternatörü ile birleştirilmiştir. 48 voltluk elektrik sistemi sadece jeneratör olarak kullanılmaz aynı zamanda hibrit fonskiyonlarını da yerine getirir. AMG aracının güçlü 4.0 litrelik V8 motoru, 850 Nm tork gücü sağlamaktadır. Araç 0/100 km/s hızlanmasını 4.2 saniyede tamamlamaktadır. Ayrıca aracın maksimum hızlanması elektronik olarak 250 km/s ile sınırlandırılmıştır.

Yenilikçi işletim sistemine ve ekran konseptine sahip olan MBUX sistemi standart olarak bulunur ve çok sayıda AMG’ye özel içerik içermektedir. Geniş Ekran Kokpit ile gösterge paneli ve dokunmatik ekranlı multimedya ekranı tek bir ekranda birleşir. İster dokunmatik yüzeyle ister direksiyon simidinde bulunan dokunmatik kontrol düğmeleriyle veya sesli kontrol ile çalıştırılabilen konsepti ile hem çok yönlü hem de çok işlevseldir.

REKLAM

REKLAM

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

OTOMOTİV GAZETE SAYFASI

ikinci el araba pazarı 2024 Mart

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba