Mercedes Benz Türkiye Hafif Ticari Araç kampanyaları açıklandı! Sprinter ve Vito kampanyası nasıl?

Mercedes kampanyaları Haziran 2022
Mercedes kampanyaları Haziran 2022

Mercedes Benz Türkiye Hafif Ticari Araç kampanyaları açıklandı! Sprinter ve Vito kampanyası nasıl? Mercedes kampanyaları Haziran 2022.

Instagram Hesabım

Mercedes-Benz Finansal Hizmetler ayrıcalığıyla, Haziran ayı boyunca esnek ödeme planı avantajı ve düşük aylık ödemelerle Vito sahibi olunabiliyor. Düşük ilk satın alma maliyeti, yüksek kalite standartları, yakıt ekonomisi, arttırılan güvenlik donanımları, farklı kullanım alanlarına uygun geniş ürün yelpazesi ile segmentinin en iddialı aracı olan Vito’ya sahibi olmak isteyen müşteriler, Mercedes-Benz Kasko tercih ettiği takdirde 100.000 TL kredi için 9 ay vade ve yüzde 0 faiz avantajından faydalanabiliyorlar.
Far ve yağmur sensörü, rüzgâr savrulma asistanı ve şerit takip asistanı gibi standart güvenlik özellikleri ile Sprinter’e sahip olmak isteyen müşteriler, Mercedes-Benz Kasko tercih ettiği takdirde 100.000 TL kredi için 9 ay vade ve yüzde 0 faiz avantajından faydalanabiliyorlar.
Mercedes-Benz Certified araçlarda çok avantajlı fiyatlara ek olarak Mercedes-Benz Kasko’ya özel 100.000 TL kredi için 5 ay vade ve yüzde 0 faizli kredi imkânı ile ikinci el alımlarında da fırsatlar devam ediyor.

Arabanın yürütme maliyetleri arttı her 100 kişiden 40’ı ikinci el araba satın almaktan vazgeçiyor!

Araba Habercisi Haziran 2022 Sayısını Nerelerden Okurum? Tüm sayıları nerelerden okurum?

Araba Habercisi Dergisi’nin Haziran 2022 sayısı çıktı. 1992 yılından beri otomotiv gazetecisi olan Murat Tosun’un yönetiminde hazırlanan dergi nerelerden okunabiliyor?

Araba Habercisi Dergisi 41. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 41. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz.

Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Dergisi’ni Türk Telekom üzerinden okumak isteyenlerse Türk Telekom e dergi uygulamasını indirerek okuyabilir. Türk Telekom e dergi uygulaması hem App Store hem de Google Play üzerinden indirilebiliyor.

Dergimiz ayrıca dünyanın en büyük dijital dergi platformu Magzter üzerinden de yayınlanıyor. Uluslararası dergi platformu Magzter’e web sitesi ya da Google Play ve App Store’dan Magzter uygulamasını indirerek ulaşabilirsiniz.

Mercedes kampanyaları Haziran 2022.

Mercedes kampanyaları Haziran 2022

Mercedes kampanyaları Haziran 2022

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba